Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Στοίχημα: Θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή ?

Στοιχηματικές προβλέψεις από τον Χρήστο Βενίδη και το us-sportsbet. com

Καλησπέρα, από τις χθεσινές προτάσεις επιβεβαιώθηκε ο τίτλος του άρθρου καθώς το παιχνίδι ανάμεσα στην Μινεσότα και το Κάνσας για το κύπελλο των ΗΠΑ έληξε με σκορ 4-1.

Έτσι πέρασε η πρόταση του g/g με 1.60 και το ειδικό  g/g & over 2.5 με απόδοση 1.95. Στο Χοκεϊ μεγάλοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Μπλόυζ κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση. Από αυτό το παιχνίδι πέρασε το ειδικο να σκοράρει ο Ορέιλι για τους Μπλούζ με απόδοση 4.15. Τέλος στο μπέιζμπολ οι Μπρούερς κέρδισαν το παιχνίδι με 6-3 στην παράταση επιβαιβεώνοντας την πρόβλεψη μας ότι θα πετύχουν over 3.5 runs με απόδοση 1.90

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον 6ο τελικό στο NBA ανάμεσα στους Warriorrs και στους Raptrors και από το μπέιζμπολ επιλέξαμε το παιχνίδι των Mets με τους Cardinals.

NBA WARRIOS-RAPTORS (04:00)

Στο προηγούμενο παιχνίδι οι πρωταθλητές έδειξαν ότι ακόμη δεν εχουν πει την τελευταία τους λέξη. Μετα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι οι Γουόριος πήραν την νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγωνα. Σήμερα εχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν την σειρά στην εδρα τους και να πανε σε ένα τελευταίο παιχνίδι να διεκδικήσουν το 3peat. Oι Ράπτορς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο στην εδρα τους και σε κρίσιμα σημεία δεν εκαναν αυτό που έπρεπε. Σήμερα εκτός εδρας εχουν την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τους δαχτυλίδι, αλλα οι Γουοριορς δεν θα το επιτρέψουν τόσο εύκολα.

Διαβαστε την συνέχεια του άρθρου και τις στοιχηματικες προτάσεις στο us-sportsbet

MLB METS-CARDINALS (02:10)

Στην Νέα Υόρκη σήμερα θα αναμετρηθούν δυο ισοδυναμες ομάδες με δυο πολύ καλούς πίτσερ. Οι Μέτς έδειξαν πως αρχίζουν να βελτιώνουν το παιχνίδι τους. Ο ΝτεΓκρόμ που θα ξεκινήσει για την Νεα Υόρκη χρειάζεται την νίκη για να σταματήσει το άσχημο σερί του με τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι Κάρντιναλς δείχνουν πως δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και θα κοντράρουν στα ισια τους Μέτς.

Διαβαστε την συνέχεια του άρθρου και τις στοιχηματικες προτάσεις στο us-sportsbet

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button