FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Παίρνεις διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα (vid)

Το μάρκετινγκ σε άλλο επίπεδο πηγαίνει η Λαμία κάνοντας μία κίνηση πρωτοποριακή.

Μεταγραφές δεν γίνονται, αλλά ο κόσμος ίσως ψηθεί αλλιώς να πάρει διαρκείας.

Tη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος των εμπόρων Λαμίας, Γιάννης Βλαχογιάννης.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΝΑ Λαμίας και τον Γιάννη Βούτσινο, φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης και ο εκ των μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία,Δημήτρης Κυρίτσης.

Οι δύο άντρες αποκάλυψαν πως όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός λίγων ημερών, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορα καταστήματα της πόλης με προνομιακές τιμές.

“Μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαγαζιών ανέρχονται στα 80 και αίσθησή μας είναι πως θα ξεπεράσουν τα 200” δήλωσε ο Γιάννης Βλαχογιάννης, για να συμπληρώσει πως “Οι εκπτώσεις των μαγαζιών θα αναγράφονται στις βιτρίνες και θα κυμαίνονται από 5 έως 30%. Τα συνεργαζόμενα μαγαζιά δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος αλλά και υγειονομικού (καφετέριες, μπαρ κλπ). Δικαίωμα θα έχουν οι κάτοχοι όλων των τύπων εισιτηρίων διαρκείας, ανεξαρτήτως κόστους”

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button