FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τα είχαν βρει Λαμία και ΑΕΚ Λάρνακας για Ασούμπρε αλλά…»

ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ Λάρνακας όπως φαίνεται τα είχαν βρει σε όλα για τον Ζαν Λυκ Ασούμπρε… αλλά τελικά η εξέλιξη είναι γνωστή!

Το φως της δημοσιότητας είδε χθες η είδηση πως η Λαμία δεν θα συνεχίσει να έχει στο ρόστερ της τους Ζοάν Τομάς και Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Ο πρώτος είχε έρθει ελεύθερος στην Λαμία από την ομάδα της Λάρνακας ενώ ο Ασούμπρε με την μορφή δανεισμού.

Σημερινά δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πως στην περίπτωση του Ιβοριανού εξτρέμ, η  ΑΕΚ είχε ανάψει το «πράσινο» φως στη Λαμία για επέκταση του δανεισμού του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή όμως η ομάδα μας δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον Ασούμπρε!

Έτσι, αποχωρεί από την Λαμία έχοντας καταγράψει 398 αγωνιστικά λεπτά με τους κυανόλευκους σε έξι συμμετοχές, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίκτυα μία φορά.

Ο Ασούμπρε επιστρέφει πλέον στην ομάδα της Λάρνακας και θα δώσει κανονικά το παρών του στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ για άλλο ένα χρόνο, έτσι θα περιμένει να μάθει το μέλλον του από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Άντερ Μουρίγιο.

Δύσκολα όμως θα συνεχίσει στην ΑΕΚ διότι στο ρόστερ της υπάρχουν μόλις τρεις κενές θέσεις ξένων ή κοινοτικών και κατά πάσα πιθανότητα θα δει την πόρτα της έξοδο.

Μένει να δούμε αν θα επανέλθει η Λαμία για την απόκτησή του, σενάριο που δεν συγκεντρώνει προς στιγμήν αρκετές πιθανότητες!

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button