Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Σιμόες απέναντι στον Ατρόμητο

Χωρίς τους Τάσο Μπακασέτα, Νέναντ Κρίστιτσιτς, αλλά με τον… βιονικό Μιχάλη Μπακάκη να σπάει ξανά τα «κοντέρ», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο Μανόλο Χιμένεθ συνάντησε ξανά τους παίκτες με τους οποίους πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε τους νεότερους και με τη δυνατή ιαχή «ΑΕΚ» που ακούστηκε από τα αποδυτήρια, ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Κρίστιτσιτς και ο Μπακασέτας ακολούθησαν τα ατομικκά τους προγράμματα, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος και τέθηκαν νοκ άουτ από την αυριανή (7/2, 19:30 Cosmote Sport) αναμέτρηση. Αντίθετα, «παρών» δηλώνει ξανά ο Μιχάλης Μπακάκης που χρειάστηκε μόλις 48 ώρες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του στον γλουτιαίο.

Ετσι, με δεδομένο ότι στη 18άδα του κυπέλλου πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και δύο νεαροί (Γιούσης, Μπότος), οι επιλογές του Χιμένεθ ήταν «μετρημένα κουκιά». Ωστόσο, ο Ισπανός κάλεσε 20 παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας σ΄αυτούς και τον Αντρέ Σιμόες σε μία μάλλον συμβολική κίνηση, καθώς ο Πορτογάλος είναι απών εδώ και 2,5 μήνες άρα δύσκολα θα παίξει κάποιο ρόλο στο αυριανό ματς.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button