ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ακούστηκε για Λαμία… ανανεώνει με Ατρόμητο!

Ένα από τα μεταγραφικά σενάρια που έκαναν την εμφάνισή του πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Λαμία, ήταν αυτό με τον Γιώργο Μανούσο του Ατρομήτου.

“Έσκασε” κι άλλο μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΣ Λαμία!

Πριν από μερικές ημέρες, ένα δημοσίευμα έφερε στην πόρτα του ΠΑΣ Λαμία, τον Γιώργο Μανούσο, τον εξτρέμ του Ατρομήτου. Το συμβόλαιο του ποδσφαιριστή λήγει σε λίγες ημέρες και το δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της «κυανόλευκης» ομάδας για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Παρόλο αυτά, ένα νεότερο δημοσίευμα του «atromitistas.gr» αναφέρει πως η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι ετοιμη να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μανούσο και να τον κρατήσει στο Περιστέρι.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Οι Περιστεριώτες μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στην αναζήτηση του νέου προπονητή και να έχουν ρίξει εκεί το βάρος τους, ωστόσο δεν αφήνουν στην τύχη τους και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Γιώργου Μανούσου, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου τελειώνει αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το atromitistas.gr, οι άνθρωποι του Ατρομήτου είναι έτοιμοι να τον καλέσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αφού τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να δείξει περισσότερα πράγματα.

Στον Ατρόμητο πέραν από το ταλέντο του εκτιμούν το πείσμα και το αγωνιστικό πάθος του Μανούσου, ο οποίος σίγουρα διεκδικεί το Όσκαρ Ατυχίας με τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Οι τραυματισμοί μπορεί να τον άφησαν πίσω τη φετινή σεζόν ωστόσο, όταν ήταν σε θέση να βοηθήσει το έκανε και με το παραπάνω. Σημείωσε το γκολ του διπλού στη Λάρισα, το πρώτο στο «Κλ.Βικελίδης» με τον Άρη, ενώ μην ξεχνάμε και αυτά με τη Μπρεστ εντός και εκτός έδρας.

Η επιβράβευση θα έρθει με μια νέα πρόταση και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button