Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ και το 2020 η εθνική Ανδρών!

Εγκλωβισμένη στο ΟΑΚΑ φέρεται πως είναι η εθνική Ελλάδος, αφού θα δώσει όλους τους αγώνες των προκριματικών στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Στις 25 Φεβρουαρίου η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Εθνική μας ομάδα θα αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και αυτό θα συνέβαινε μετά τα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) λόγω των εργασιών που θα γινόντουσαν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως η Εθνική δεν θα δώσει κανέναν αγώνα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο και θα μείνει στο ΟΑΚΑ.

Εξάλλου το Ολυμπιακό Στάδιο έχει δηλωθεί ως η δεύτερη έδρα της.

Υποτίθεται ότι θα έδινε μόνο τα δυο πρώτα εντός έδρας ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο και μετά θα κατέβαινε στο Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί.

Ο λόγος είναι απλός μιας και έχει δημιουργηθεί θέμα με το στέγαστρο του γηπέδου στο Παγκρήτιο, το οποίο ήταν και ο λόγος εξαρχής που προέκυψε η καθυστέρηση.

Το περιβόητο στέγαστρο του γηπέδου έχει γίνει μήλον της έριδος. Ένα βασικό προαιπαιτούμενο για να μπορεί να παίζει η γαλανόλευκη στο Παγκρήτιο, σύμφωνα και με όσα ζητά η UEFA, έμεινε στη μέση και θα χρειαστούν πλέον αρκετοί μήνες για να είναι όλα όπως πρέπει και να μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κατέβει και να αγωνιστεί στην Κρήτη.

Πηγή: galanolefkο. gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button