Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Βόμβα» Λέικερς: Συμφώνησαν με Πέλικανς και κάνουν δικό τους τον Ντέιβις!

Μια ανάσα από μια τεράστια μεταγραφή βρίσκονται οι Λέικερς, που φαίνεται πως φέρνουν στο Λος Άντζελες τον Άντονι Ντέιβις, συμφωνώντας σε ανταλλαγή με τους Πέλικανς.

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν το μεγάλο όνομα του καλοκαιριού, έστω κι αν δεν επρόκειτο να βρεθεί στην free agency. Ο κορυφαίος σέντερ του κόσμου ήθελε να φύγει από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, κάτι που ξεκαθάρισε από τον περασμένο χειμώνα και, έκτοτε, οι «αιώνιοι» αντίπαλοι του ΝΒΑ… σφάχτηκαν στην ποδιά του, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό deal με τους «Πελεκάνους». Υπήρχαν, βέβαια, κι άλλες ομάδες, όπως οι Κλίπερς, που επιχείρησαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά Λέικερς και Σέλτικς ήταν οι επικρατέστερες εξαρχής.

Ο «AD», βέβαια, δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να διεκδικήσει πρωτάθλημα με συμπαίκτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ιδιαίτερα από τη στιγμή, που ο καλός του φίλος, Κάιρι Ίρβινγκ, ήταν από καιρό… φευγάτος από τη Βοστόνη. Και ο δρόμος άνοιξε για τους «Λιμνανθρώπους», που τον έκαναν δικό τους τα ξημερώματα της Κυριακής (16/6), με τη μεταγραφή να αποκτά «σάρκα και οστά» σε λίγες μέρες, όταν θα είναι δυνατό να γίνουν επίσημα οι ανταλλαγές και οι υπογραφές με free agents.

Οι Λέικερς, βέβαια, χρειάστηκε να δώσουν πολλά στους Πέλικανς, για να κάνουν δικό τους τον Ντέιβις, όπως τονίζει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι και το ESPN. Για να έρθει εκείνος στην Καλιφόρνια, δίνουν τον Λόνζο Μπολ, τον Μπράντον Ίνγκραμ, τον Τζος Χαρτ και 3 picks σε πρώτο γύρο του draft, μεταξύ των οποίων και το νούμερο 4 του 2019. Κάπως έτσι, ο «Μονόφρυδος» φορά τα χρώματά τους και συνεργάζεται με τον «Βασιλιά», ενώ οι «Πελς» έχουν την ευκαιρία να φέρουν στο ρόστερ τους τόσο τον Ζάιον Ουίλιαμσον, έχοντας το νούμερο 1 του draft όσο και κάποιον άλλο παίκτη υψηλού επιπέδου, διαθέτοντας και το νούμερο 4, δημιουργώντας έτσι μια νεανική ομάδα με μεγάλες προοπτικές.

 

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button