Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ ο Ερυθρός Αστέρας!(pic)

Κιτρινόμαυρος ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, που θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου!

Όπως είχαμε ενημερώσει η Ένωση, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ αποδοχές (600, 650 και 750.000 αντίστοιχα για κάθε χρόνο συμβολαίου), επεδίωξε να τα βρει και με τον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνει από τώρα δικό της.

Αυτό έγινε, η ΑΕΚ δίνει 500.000 ευρώ στους Σέρβους και άλλα 300.000 στον Κρίστιτσιτς για το μισό χρόνο και φέρνει από τώρα τον παίκτη στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας, αφού ενημερώνει επίσημα πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αποχαιρετά τον παίκτη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που θα είναι βεβαίως η ΑΕΚ, έστω κι αν οι Σέρβοι δεν αναφέρουν το όνομα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρστίτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Ερυθρός Αστέρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button