Άλλα αθλήματαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

H Χιλή στην σέντρα!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη. 

Καλησπέρα, όπως γράψαμε και χθες κανεις δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα σε αυτό το Κόπα Αμέρικα.

Το Κατάρ μας επιβαιβεωσε αποσπώντας την ισοπαλία από την Παραγουάη. Η Ουρουγουάη πολύ ανώτερη από το Εκουαδόρ που έπαιξε με 10 πολύ νωρίς από το 1ο ημίχρονο, πηρε εύκολα αυτό που ήθελε.

Πέρασαν οι βασικές προτάσεις και στους δυο αγώνες του Κόπα Αμέρικα με 1Χ & over 1.5 καθώς και το over 5.5 κόρνερ για την Ουρουγουάη.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο αγωνες από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 που γίνεται στην Ιταλία.

Με το μπέιζμπολ και τον αγωνα ανάμεσα στους Ρέντς και τους Άστρος και από το Κόπα Αμέρικα με την μοναδική αναμέτρηση που υπάρχει στο σημερνό πρόγραμμα ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Χιλη.

U21 ΣΕΡΒΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ (19:30)

Πρώτη αναμέτρηση για το τουρνουά και για τις δυο ομάδες που εχουν ξανασυναντηθεί στα προκριματικά. Η Σερβία θέλει να παρει την νίκη για να εχει ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά έστω και σαν καλύτερη δεύτερη. Η Αυστρία έδειξε στα προκριματικά να θέλει πολύ μια διάκριση. Δύσκολη αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να δείχνουν ισοδυναμες

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα κα τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

U21 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ (22:00)

Και εδώ πρώτος αγωνας για τον όμιλο όμως εδώ υπάρχει φαβορί και είναι η Γερμανική ομάδα. Οι Δανοί έδειξαν να δυσκολεύονται απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους αλλα θα κάνουν ότι μπορούν για να κοντράρουν την Γερμανία.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα κα τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA ΙΑΠΩΝΙΑ-ΧΙΛΗ (02:00)

Και η Χιλή στην σέντρα στον τελευταίο αγωνα για την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Οι κάτοχοι του τίτλου αντιμετωπίζουν την πειραματική ομάδα της Ιαπωνίας με τους πολλούς νέους παιχτες. Οι Χιλιανοί θα κοιτάξουν να μην πάθουν ότι έπαθε η Αργεντινή και η Παραγουάη.  Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσο σοβαρά θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση η ομάδα της Χιλής.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα κα τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΡΕΝΤΣ-ΑΣΤΡΟΣ (02:10)

Πρώτη αναμέτρηση για το συγκεκριμενο ζευγάρι στο Σινσινατι, με τους Άστρος να είναι θεωρητικά το φαβορί αλλα οι Ρέντς θα ξεκινήσουν σήμερα τον καλύτερο τους πίτσερ. Δεν θα είναι εύκολο για τους Άστρος το παιχνίδι που θα εχουν και απουσίες. Οι Ρέντς θα κυνηγήσουν την νίκη και την έκπληξη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του MLB.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα κα τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button