Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιστορική ισοπαλία για το Κατάρ (vid)

Στην παρθενική ρου εμφάνιση στο CopaAmerica, το Κατάρ πήρε ισοπαλία 2-2 από την Παραγουάη.

COPA AMERICA 2019-2ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΚΑΤΑΡ: 2-2

Γήπεδο: Μαρακανά

Ματσάρα ανάμεσα σε Παραγουάη και Κατάρ, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2,  στο παρθενικό ματς των Ασιατών στο Copa America.

Στο 1ο μόλις λεπτό η άμυνα του Κατάρ έκανε τραγικό λάθος και ο Καρντόσο έκλεψε αλλά ο Αλ Σεέμπ τον πρόλαβε σωτήρια αλλά μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο Χάρο έδωσε πέναλτι στους Παραγουανούς, για χέρι του Κορέια. Ο Καρντόσο εκτέλεσε δυνατά στο κέντρο κι έκανε το 1-0 στο 4ο μόλις λεπτό. Το Κατάρ ανέβηκε από το 10ο λεπτό και μετά και στο 16’ έχασε απίθανη ευκαιρία. Ο Χασάν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Αλ Χάιντος σε  κενή εστία, πλάσαρε άστοχα. Στο 37’ το σουτ του Πέρεθ από δεξιά πέρασε λίγο έξω, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Πέρεθ έκανε νέο σουτ από μακριά, με τον Αλ Σεέμπ να πέφτει και να μπλοκάρει. Στην κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Χατέμ, ο οποίος έκανε το σουτ εξ επαφής και ουσιαστικά πέτυχε τον Φερνάντεθ, ενώ στο 43’ το σουτ του Χασάν πέρασε λίγο έξω.

Και στο 45+1’ ο Φερνάντεθ έσωσε ξανά την Παραγουάη, νικώντας τον Αλί σε μοναδικό τετ α τετ.

Η Παραγουάη μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 50’ ο Αλμιρόν πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το γύρισμα και ο Καρντόσο σκόραρε σε κενό τέρμα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Όμως στο 56ο λεπτό ο Ντερλίς Γκονζάλεθ με ένα απίθανο σουτ από μακριά, έγραψε το 2-0.

Το Κατάρ όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά στο 68’ ο Άλι με ένα φοβερό πλασέ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 2-1 και στο 77’ ο Κουκό βγήκε φάτσα με τον Φερνάντεθ και τον πλασάρε για το 2-2.

ΠΑΡΑΓΑΟΥΑΗ: Φερνάντεθ, Βαλντέθ, Μπαλμπουενά, Αλόνσο, Αρθαμένδια, Ορτίθ, Ρόχας (78’ Σάντσεθ), Ντομίνγκεθ (83’ Ιτούρμπε), Αλμιρόν, Ερνάν Πέρεθ (46’ Ντερλίς Γκονζάλεθ), Καρντόσο

ΚΑΤΑΡ: Αλ Σεέμπ, Κορέια, Αλ Ραβί, Σαλμάν, Χασάν, Κουκί, Μαντιμπό, Αλ Χεϊντός, Χατέμ (88’ Μπουντιάφ), Αφίφ, Άλι

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button