ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «market value» των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Ποιος είναι πρώτος αυτή την στιγμή από τον ΠΑΣ Λαμία, με την υψηλότερη τιμή; Ποιος τον ακολουθεί και ποιος βρίσκεται στην τελευταία θέση;

Ο ΠΑΣ Λαμία από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είχε μπει αρκετά δυναμικά, πραγματοποιώντας δυνατές και σημαντικές για την ομάδα μεταγραφές.

Στο σύνολο αποκτήθηκαν 12 ποδοσφαιριστές, συν τις ανανέωσεις που πραγματοποιήθηκαν έχουν φέρει την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Το LamiaSports όμως, επί της ευκαιρίας των τριών τελευταίων μεταγραφών της ομάμδας έψαξε και βρήκε την τιμή του κάθε ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της ομάδας, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η πρώτη δεκάδα:

Πρώτος ο Μπερτόλιο, ο οποίος στοιχίζει πλέον κάτω από 900χιλ ευρώ, παρόλο αυτά είναι πρώτος.

Δεύτερο έχουμε τον δανεικό από την ΑΕΚ, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει ανεβάσει αρκετά την τιμή του, φτάνοντας τις 500χιλ ευρώ.

Μετά από ακολουθούν οι Ντένις Επστάιν, Μπόγιαν Σαράνοβ, Ελίνι Δημούτσος, Ντάνιελ Αντέτζο και Μάρκ Ασίγκμπα με 400χιλ. ευρώ.

Με 350χιλ. ευρώ ακολουθούν ο «νέος» Βασίλης Πλιάτσικας και ο παλιός και ένας εκ των αρχηγών πλέον του ΠΑΣ, ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Στην επόμενη 10άδα έχουμε:

Τον Εβγκέν Μπούτνικ, με 300χιλ. ευρώ, τους Νίκο Μελίσσα, Κων/νο ΜπουλούληΝικόλαο Τσούκαλο και τον Άγγελο Μιχαήλ Πινιώτη με 250χιλ.ευρώ, ενώ ακολουθούν οι Ανέστης Αναστασιάδης, Βάντερσον, Θανάσης Καραγκούνης και Ιορδάνης Παπαργυρίου με 200χιλ ευρώ.

Τέλος, έχουμε τους Ντέιβιντ Άντρονικ και Χρήστο Καρυπίδη με 150χιλ και τον Χερόνιμο Μπαράλες με 125χιλ και τον Παναγιώτη Κάτσικα με 50χιλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button