Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι 10+1 παίκτες που ξεπέρασαν τις προσδοκίες στη SuperLeague

Στο πρωτάθλημα της Super League πρωτοσυστήθηκαν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξαν και αυτοί που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκτόξευσαν την χρηματιστηριακή τους αξία.

Δεν αναφερόμαστε στις δεδομένες περιπτώσεις (όπως, για παράδειγμα, του Φορτούνη), αλλά σε αυτές που ουσιαστικά αποτέλεσαν το ‘νέο’ και το ‘εντυπωσιακό’ στο πρωτάθλημα που μας πέρασε. Με βάση την πλατφόρμα του transfermarkt, ιδού η ενδεκάδα των ποδοσφαιριστών που έκαναν το λεγόμενο ξεπέταγμα και ξεπέρασαν τις προσδοκίες, με έναν αστερίσκο για το τέλος.

ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Στη Λας Πάλμας δεν χωρούσε, βρέθηκε σε Οσασούνα και Αλκορκόν, αλλά τελικά ο Άρης ήταν η ομάδα που κατάφερε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και αυτή τη στιγμή να αποτελεί ένα από τα πιο ‘hot’ ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 22χρονος εξτρέμ εκτόξευσε τη χρηματιστηριακή του αξία στα 2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη βάσει της αγωνιστικής του εικόνας στους Θεσσαλονικείς, στους οποίους ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που τελείωσε. Πέτυχε 10 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, σε συνολικά 2.702 λεπτά συμμετοχής με την κιτρινόμαυρη φανέλα στις δύο διοργανώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button