Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο!

Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Μπρούνο Φελίπε ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι ο Μπρούνο Φελίπε. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Ατρόμητο, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» όσο και τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες να βρεθούν σε επαφές με την ομάδα στην οποία άνηκε, τη ΛΑΣΚ Λιντς, ώστε να τον αποκτήσουν. Μετά τις διαπραγματεύσεις, η χρυσή τομή βρέθηκε σε ένα ποσό γύρω στις 400.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είχε συμφωνήσει αμέσως να πιάσει Λιμάνι.

Πλέον, ο Μπρούνο βρίσκεται στη χώρα μας, φτάνοντας γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με πτήση της Austrian Airlines. Πλέον, το πρωί της Δευτέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ώστε να δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς τόσο στη γραμμή των εξτρέμ όσο και «πίσω» από τον Κώστα Φορτούνη.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button