FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το επόμενο βήμα του Βασιλαντωνόπουλου!

Από την ΑΕΚ θα φύγει σίγουρα… το θέμα είναι αν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Λαμία ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο 27χρονος Αιγιώτης το έχει πάρει απόφαση. Από τη στιγμή που στην Ένωση δεν θα πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται, το καλύτερο θα ήταν να μείνει ελεύθερος και να ψαχτεί για αλλού.

Στην ΑΕΚ, πάντως, υπάρχει μία τάση να πάει κάπου δανεικός και πάλι. Με τη Λαμία να περιμένει. Μάλλον, όμως, οι Φθιώτες θα μείνουν με την όρεξη. Και οι λόγοι είναι πολλοί…

Μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο Βασιλαντωνόπουλος θεωρεί πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, το μεγάλο βήμα Άδικο έχει;

Και αυτό που εισπράττει, μάλιστα, είναι πως ομάδες από το πάνω μέρος της βαθμολογίας θα έμπαιναν στην διαδικασία να τον αποκτήσουν. Μόνο εκείνες, άλλωστε, θα μπορούσαν να αντέξουν το κασέ του.

Γιατί τα χρήματα που παίρνει στην ΑΕΚ δεν είναι πολλά για τα δεδομένα των «κιτρινόμαυρων», αλλά λίγες ομάδες θα μπορούσαν να τα δώσουν από τις υπόλοιπες της Super League. Και κάποιες εξ αυτών περιμένουν στη γωνία να μείνει ελεύθερος ο Αιγιώτης, ο οποίος έχει περάσει από Θύελλα Αιγίου, Παναιαγιάλειο, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης και Βέροια στο παρελθόν.

Πηγή: Sportime 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button