Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παίζει» ανταλλαγή Βασιλαντωνόπουλου με Κώτσιρα;

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι στο Φάληρο, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Και το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι όπως φαίνεται όχι απλά «θολό», αλλά μάλλον ανύπαρκτο.

Αλληλένδετα σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, τα δύο ζητήματα, με τον Βασιλαντωνόπουλο να φαίνεται πως δεν θα έχει συνέχεια στην Ένωση.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι στο Φάληρο, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Και το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι όπως φαίνεται όχι απλά «θολό», αλλά μάλλον ανύπαρκτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο δεξιός μπακ χαφ που σε λίγες μέρες κλείνει τα 29 του χρόνια, αρνήθηκε να πάει στον Αστέρα Τρίπολης ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα και η σχέση του με την ΑΕΚ είναι σε οριακό σημείο.

Το σημείο – κλειδί εδώ είναι πως το συμβόλαιο του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου λήγει το καλοκαίρι. Οπότε δεν μιλάμε για δανεισμό, αλλά για συμφωνία του με την ομάδα της Αρκαδίας, στα πλαίσια της μεταγραφής του Κώτσιρα και με την μεσολάβηση της ΑΕΚ, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ωστόσο φαίνεται πως προτιμά να χειριστεί ο ίδιος ανεξάρτητα το θέμα της συνέχειας της καριέρας του. Ως αποτέλεσμα, αποκλείστηκε από την αποστολή για το Φάληρο και δεν αναμένεται να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, η συμφωνία δεν εξαρτάται από το τι θα γίνει με τον Βασιλαντωνόπουλο, απλώς θα ήταν μια κίνηση διευκόλυνσης του Αστέρα, από πλευράς ΑΕΚ. Στην πραγματικότητα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κλείσει ακόμη και σήμερα η μεταγραφή του Κώτσιρα, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις στην Ένωση.

Η ΑΕΚ έχει τον Παουλίνιο στην Πορτογαλία, τον Βασιλαντωνόπουλο ουσιαστικά εκτός ομάδας και τον Μπακάκη με πρόβλημα από το χτύπημα στο ζυγωματικό, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή δηλαδή εν όψει του ματς της Τετάρτης(6/1) με τον Παναιτωλικό, σίγουρα διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός και χωρίς συμμετοχές ως τώρα, Βεντάντ Ραντόνια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button