Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Top10: Η Superleague στα καλύτερά της…

Μπορεί να ήταν το καλύτερο. Μπορεί και να μην ήταν.

Μπορεί να ήταν το καλύτερο. Μπορεί και να μην ήταν.

Υποκειμενικές απόψεις υπάρχουν πολλές. Το πρωτάθλημα του 2022-23, όμως, θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια και ακολουθούν δέκα από τους καλύτερους λόγους που θα μείνει αξέχαστο.

Τι μπορείς να ζητήσεις όταν παρακολουθείς ένα πρωτάθλημα; Σασπένς. Αγωνία. Ανατροπές. Σπουδαία ματς. Πολλά γκολ. Ωραία γκολ. Μεγάλες αποκρούσεις. Ηγέτες. Πρωταγωνιστές. Κόσμο. Συγκινήσεις. Κλάματα. Γέλια. Πανηγυρισμούς. Fair Play. Σεβασμό. Τα είχαμε όλα. Μπορεί να μην θέλουμε να το πιστέψουμε ή καν να το παραδεχτούμε, αλλά το πρωτάθλημα της Superleague ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωτικά που έχουμε δει ποτέ. Το καλύτερο μπορεί να μην ήταν – ο καθένας έχει την άποψή του. Αλλά ήταν ένα από τα πιο γεμάτα που έχουν υπάρξει και ακολουθούν δέκα λόγοι που μας έκαναν να το αγαπήσουμε κατά τη διάρκειά του.

10. Τα δάκρυα του Καραμάνου…

Ξεκινάμε με συναίσθημα… Οριακά εκβιαστικό για να βάλεις κάποιον στο κλίμα που θέλεις. «Χτυπάς» κατευθείαν στην καρδιά, όπως έκανε ο Τάσος Καραμάνος ένα συνηθισμένο απόγευμα του Φεβρουαρίου. Ο άσος της Λαμίας δάκρυσε μπροστά στο φακό, θυμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος, με κακομαθημένα παιδιά που πληρώνονται για να κλωτσάνε μια μπάλα. Έχει ίντριγκα, έχει θυσίες, έχει στερήσεις και δεν ξέρεις ποτέ σε ποια πλευρά του… γρασιδιού θα ξημερώσει η μέρα σου.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αισθάνομαι πραγματικά σαν την πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην Α’ Εθνική. το να μπαίνω στο παιχνίδι είναι κάτι σαν ξένο πλέον, σαν να το έχει αποβάλει ο οργανισμός μου. Δυστυχώς επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Άνθρωποι μέσα στην ομάδα, αυτοί που μας το απέβαλαν, και για να μην παρεξηγηθώ δεν υπάρχουν πλέον αυτοί στην ομάδα, με το ζόρι προσπαθήσανε κάποια παιδιά που έχουν βάλει πλάτη… Αμφισβητήθηκαν πολλά σε κάποια άτομα σε ήθος και χαρακτήρα που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που με οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση για να τοποθετηθώ τόσο επίσημα. Ήμουν τόσο καιρό σκασμένος μέσα μου…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button