Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το management στον Καραμάνο, παρελθόν ο Παπαθεοδώρου

Επισημοποιήθηκε η αλλαγή διοίκησης στο μπασκετικό τμήμα.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Γιώργος Καραμάνος αναλαμβάνει το management του μπασκετικού τμήματος, με προοπτική να αποκτήσει τις μετοχές.

Ο Καραμάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του, έχει οριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το τμήμα και στο πλαίσιο αυτό, έγινε ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο κ. Καραμάνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στον τομέα των κατασκευών, ενώ έχει εμπλοκή και σε άλλες δραστηριότητες, όπως σε διαφημιστικές εταιρείες. Παράλληλα έχει έντονο κοινωνικό έργο, όπως με τη δημιουργία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δεν λησμονώ», που έχει κάνει εκθέσεις για το Ολοκαύτωμα και το πέρασμα των Γερμανών από την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας”.

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close