FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Εγνωσμένης αξίας σέντερ φορ στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία!»

Ο Τουράμ ήταν το πρόγευμα, όσο αφορά τους σέντερ φορ στον ΠΑΣ Λαμία…

Δεν θα σταματήσει στην απόκτηση του Ροτζέριο Τουράμ η ομάδα της Φθιώτιδας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να απέκτησε τον Ροτζέριο Τουράμ, προσθέτοντας τον Βραζιλιάνο φορ στους ποδοσφαιριστές που διαθέτει για την επιθετική του γραμμή, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει σκοπό να αποκτήσει και άλλον επιθετικό, εγνωσμένης αξίας και με εξαιρετικά στατιστικά!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Πάνου Κατσώνη στο RadioNet, η Λαμία έχει στο στόχαστρό της έναν σέντερ φορ εγνωσμένης αξίας, υψηλόσωμο που θυμίζει αρκετά τον Χερόνιμο Μπαράλες και πιστεύετε πως μπορεί να βοηθήσει για το βήμα παραπάνω!

Με τον ποδοσφαιριστή, του οποίου το όνομα δεν έχει μαθευτεί ακόμη, έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές, χωρίς να υπάρχει κάτι περισσότερο και η περίπτωσή του παρακολουθείτε στενά.

Από εκεί και έπειτα η Λαμία χτύπησε την πόρτα της Πορτογαλικής αγοράς, έχοντας στη λίστα της 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως οι πρώτες επαφές με μάνατζερ που έγιναν, αποτύπωσαν διαφορά στα οικονομικά ζητήματα, ικανή ωστόσο να καλυφθεί αν οι διοικούντες των κυανόλευκων προκρίνουν κάποια από αυτές τις περιπτώσεις…

Ίσως στις επόμενες ημέρες να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button