Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μένει ο Περέιρα στην ΚΕΔ, αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΑΕΚ από την ΕΠΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής από την οποία αποχώρησαν οι επτά φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ, σύμβουλοι. Χούμπελ: «Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν».

Επεισοδιακή είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που είναι σε εξέλιξη.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, οι επτά σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, η οποία συνεχίζεται με τους υπόλοιπους σύμβουλους, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Αγραφιώτης και  ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή για άλλο ένα χρόνο, δεν τέθηκαν καν σε ψηφοφορία αφού η ΦΙΦΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο.

«Το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προς ψήφιση. Είναι απόφαση της FIFA. Το υπερεξαντλήσαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου εξέφρασε επιφυλάξεις αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της σύμβασης αλλά όπως φέρεται να είπε… «είναι σεβαστή η απόφαση του προέδρου».

Να σημειωθεί ότι το θέμα Περέϊρα ήταν 21ο στην ημερήσια διάταξη αλλά τελικά συζητήθηκε πρώτο αφού κάτι τέτοιο ζήτησαν οι εκπρόσωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button