Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Εβδομάδα εξελίξεων για Μεταξά και ανανεώσεις Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι

Αυτή την βδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με τον Ηρακλή Μεταξά που θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά και τις ανανεώσεις των Ντομίνγκεθ και Γκαρντάβσκι. #slgr #pasgianninafc #slgrinterwetten #αποχωρήσεις #μεταγραφές

Αυτή την βδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με τον Ηρακλή Μεταξά που θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά και τις ανανεώσεις των Ντομίνγκεθ και Γκαρντάβσκι. Ο Στάικος ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή.

Εβδομάδα εξελίξεων σε πολλά μέτωπα είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή που ξεκίνησε σήμερα. Αρχικά στο θέμα του προπονητή, με τους Γιαννιώτες να περιμένουν να τελειώσει το θέμα του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος θα συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια να φορτσάρουν για τον αντικαταστάτη του. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και του συνεργάτη του Μεταξά, του Θανάση Στάικου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια πως δίνει ευκαιρίες σε νέους προπονητές. Εκτός όμως από τον Μεταξά, υπάρχουν και τα μεταγραφικά, καθώς αυτή την βδομάδα αναμένεται να υπάρχουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για νέους παίκτες, ενώ το βάρος θα πέσει και στις ανανεώσεις των Ντομίνγκεθ και Γκαρντάφσκι που όπως έχουμε αναφέρει, πρόθεση των «κυανόλευκων» είναι να μείνουν στους «Ζωσιμάδες».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button