Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν θα συνεχίσει στον Βόλο ο Ζαλαώρας!

Αποχώρησε από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου, ο Λαμιώτης προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των ερυθρολεύκων ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας, τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ καθώς και τους ποδοσφαιριστές κι ευχήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ζαλαώρα:

Ένας κύκλος συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ονειρεμένη χρονιά. Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα κατέκτησε τους στόχους της παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας καθώς και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Με τον Γυμναστή της ομάδας τον Σωτήρη Πετσιμέρη είχαμε μια άψογη συνεργασία όλη την διάρκεια της χρονιάς και τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνουν .

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τερματοφύλακες που συνεργαστηκαμε αυτή την σεζόν (Γιακουμης Αστεριος, Παλιουρας Κωνσταντίνος, Ζαχος Ιωάννης) οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί αθλητές και ήμασταν μια γροθιά όλη την χρονιά.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ εκεί που ανήκουν οι ομάδες, στον κόσμο τους. Να τον ευχαριστήσω. Είναι η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου . Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτό που έχουν επιλέξει.

Ευχή μου, ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες εκεί που πραγματικά ανήκει.

Πηγή: goalpost

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button