Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Φρέναρε» την Ουρουγουάη η Ιαπωνία!(vid)

Η πολύ καλή Ιαπωνία έβαλε δύσκολα στην παρέα του Καβάνι και του Σουάρεζ και την κράτησε στο 2-2.

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ: 2-2

Μετά από ένα χορταστικό ματς Ουρουγουάη και Ιαπωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με την “Τσελέστε” να χάνει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες, παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρω έστω τον βαθμό που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. Στο 25ο λεπτό ο Μιγιάσι νίκησε τον Μουσλέρα κι έδωσε το προβάδισμα στην Ιαπωνία.

Η απάντηση των Ουρουγουανών ήρθε οχτώ λεπτά αργότερα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Σουάρες, κι αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε χρήση του VAR, αφού δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του η ανατροπή του Έντινσον Καβάνι από τον Ουέντα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Η Ουρουγουάη έψαξε το γκολ της ανατροπής, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο 59′ ο Μιγιάσι, με το δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το 2-1 για τους Ιάπωνες, εκμεταλλευόμενος τη λάθος επέμβαση του Μουσλέρα. Ωστόσο, γι’ ακόμα μία φορά, οι παίκτες του Ταμπάρες απάντησαν άμεσα και με κεφαλιά του Χοσέ Χιμένες στο 66ο λεπτό έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Στα τελευταία λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι, πάλεψαν για τη μεγάλη ανατροπή, έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Σουάρες στο 88′ και στο 93′.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

-1. Ουρουγουάη 4 (6-2)

-2. Χιλή 3 (4-0)

-3. Ιαπωνία 1 (2-6)

-4. Εκουαδόρ 0 (0-4)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button