Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Η ώρα των αποδείξεων για τους Βραζιλιάνους!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα μετά από μια καλή στοιχηματική μέρα πάμε στα σημερινά παιχνίδια. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τέσσερις αναμετρήσεις που ξεκινάν όλες την ίδια ώρα στις 22:00.

Δυο παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου μεταξύ της Βραζιλίας και του Περού και της Βολιβίας με την Βενεζουέλα.

Σήμερα έχουμε και την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. Οι διοργανωτές Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν το Βέλγιο και οι Ισπανοί τους επικίνδυνους Πολωνούς.

EURO U21 ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ (22:00)

Το Βέλγιο απογοήτευσε στα δυο προηγούμενα ματς χάνοντας με 3-2 από την Πολωνία στην πρεμιέρα και με 2-1 από την Ισπανία.  Οι διοργανωτές Ιταλοί έχασαν στο προηγούμενο παιχνίδι από την Πολωνία με 1-0 και σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη και με αρκετά γκολ για να περάσουν σαν καλύτεροι δεύτεροι στα ημιτελικά.  Οι Ιταλία κρατάει την τύχη της στα χέρια της ουσιαστικά σήμερα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Αν πάρει την νίκη και σκοράρει αρκετά έχει ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

EURO U21 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (22:00)

Οι Ισπανοί μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τους Ιταλούς με 3-1 πήραν την νίκη απέναντι στο Βέλγιο με 2-1. Σήμερα έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην καλύτερη ομαδα του ομίλου όπως αποδείχθηκε Πολωνία. Οι Πολωνοί είναι από τις ομάδες που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους σε αυτό το τουρνουά. Με δυο νίκες με 1-0 τους Ιταλούς και 3-2 το Βέλγιο και 6 βαθμούς βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τελικός για την Ισπανία το σημερινό ματς, οι Πολωνοί και με μια ισοπαλία είναι πιθανόν στην επόμενη φάση αλλά δεν είναι από τις ομάδες που φοβούνται το μεγάλο όνομα. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ (22:00)

Η Βραζιλία κόλλησε στο 0-0 με την Βενεζουέλα στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίχτες του Τιτε δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στους Βενεζολάνους και δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα τους. Το Περού αιφνιδιάστηκε από την Βολιβία στο προηγούμενο παιχνίδι και δέχτηκε τέρμα στο 28΄του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίχτες του Ρικάρντο Καρέκα δεν πανικοβλήθηκαν και άρχισαν την πίεση μια πίεση που απέδωσε στο 45΄με ένα γκολ του Γκερέιρο. Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Σάο Πάολο ανάμεσα σε δυο ομάδες που χρειάζονται την νίκη για να σιγουρέψουν την πρόκριση.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA ΒΟΛΙΒΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (22:00)

Η ομαδα της Βολιβίας προέρχεται από δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές με 3-0 από την διοργανώτρια Βραζιλία και με 3-1 από το Περού. Με το Περού προηγήθηκε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο άλλα οι Περουβιανοί ισοφάρισαν πριν κλείσει το ημίχρονο.  Η Βενεζουέλα μέχρι στιγμής κρατάει την πρόκριση σαν καλύτερη τρίτη στα χέρια της. Μετά τις δυο πάρα πολύ σημαντικές ισοπαλίες με το Περού και την Βραζιλία, έχει την ευκαιρία με μια νίκη απέναντι στην Βολιβία να είναι εκτός απρόοπτου στην επόμενη φάση .

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button