FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η «ηχηρή» ανανέωση της Λαμίας…(pics)

Είτε αρέσει σε κάποιους ή είτε όχι η ανανέωση του Ελίνι Δημούτσου με τον ΠΑΣ Λαμία, μόνο εως θετική εξέλιξη μπορεί να διαβαστεί…

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ελίνι Δημούτσο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο δύο ετών.

Η είδηση αυτή «ταξίδεψε» σε όλη την Ελλάδα, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ευγνωσμένης αξίας, ο οποίος φέτος κατάφερε και στάθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα εξαιρετικά, κρατώντας τη Λαμία στην SuperLeague.

Αν μιλήσουμε καθαρά για τον Δημούτσο, ήταν ο κινητήριος μοχλός του κέντρου του ΠΑΣ, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές, 2257 λεπτά αγωνιστικής δράσης, 20 τελικές προσπάθειες, 49 κλεψίματα και 15 επεμβάσεις.

Πολύ καλά στατιστικά για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων πέρυσι το καλοκαίρι χωρίς να δαπανηθούν λεφτά για τη μεταγραφή του.

Τώρα όπως είπαμε και πιο πάνω, η είδηση της ανανέωσης αυτής «ταξίδεψε» σε όλη την Ελλάδα με τα μεγάλα σάιτ να έχουν «πρώτη μούρη» τον ποδοσφαιριστή και εννοείται τον ΠΑΣ Λαμία.

Πάμε να πάρουμε μία γεύση από το τι έγραψαν τα μεγάλα αθλητικά σάιτ της χώρας:

to10.gr:

AΠΕ-ΜΠΕ:

a-sports:

Sportime:

Gazzetta:

SDNA:

Sport-fm:

sport-24:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button