FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για Μάνο!

Σημερινό δημοσίευμα «μπλέκει» τον ΠΑΣ Λαμία με τον επόμενο σταθμό του Δημήτρη Μάνου.

Ο Δημήτρης Μάνος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έπειτα από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς και η «ερυθρόλευκη» διοίκηση αναζητεί πλέον τον επομένο σταθμό του νεαρού ποδοσφαιριστή (δανεικός).

Τώρα, ένα δημοσίευμα του gazzetta.gr, «μπλέκει» και τον ΠΑΣ Λαμία στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Παρόλο αυτά όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω, η περίπτωση του Έλληνα σέντερ φορ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς οι ομάδες που περιμένουν στη σειρά για τον να δανειστούν από τους Πειραιώτες είναι πολλές…

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Από το πιο hot ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Μάνος, καθώς ο 25χρονος φορ δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού και αυτόματα, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Εκτός των συνόρων η περίπτωσή του «τσεκάρεται» κυρίως στη «Γηραιά Αλβιόνα» (Αγγλία, Σκωτία), ενώ σε Ηράκλειο (ΟΦΗ), Λαμία (ΠΑΣ Λαμία) και Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος) παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» ή θα παραχωρηθεί δανεικός, αφού π.χ. στην Κρήτη, αν τελικά δεν λύσει το συμβόλαιό του, η προοπτική θα αφορά ένα deal όπως του Γιακουμάκη (δανεικός με οψιόν), εφόσον βέβαια ο τελευταίος δεν συνεχίσει στο «Γεντί Κουλέ». Γιατί και αυτό παραμένει «ανοικτό».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button