Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρελό σενάριο για Ρεάλ και Αλμιρόν!

Ένα από τα πολλά ονόματα που υπάρχουν στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για φέτος το καλοκαίρι είναι και εκείνο του Μιγκέλ Αλμιρόν.

Τη σεζόν που πέρασε έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Αλμιρόν. Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Κι όμως. Ο Λατίνος φορ σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να μπει στο κλίμα. Κατάφερε να «δέσει» στις «καρακάξες».

Οι εμφανίσεις του «μιλάνε» από μόνες του. Όπως και τα γκολ του. Πλέον όλοι περιμένουν ακόμη περισσότερα πράγματα από εκείνον όσον αφορά για την αγωνιστική χρονιά που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Όμως ακόμη δεν ξέρουμε που θα τον βρει. Θα είναι στο Νησί ή μήπως κάπου αλλού;

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα όλα… παίζουν. Μία από τις ομάδες που τον θέλουν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Κακά τα ψέματα. Κάθε χρόνο ακούγονται και γράφονται πολλά για τους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιους θέλει. Ποιους πάει να πάρει. Ήδη φέτος έχει κάνει μερικές πολύ καλές κινήσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μία από τις επόμενες να είναι του Μιγκέλ Αλμιρόν.

Ο Παραγουανός φορ αυτή την εποχή βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι εμφανίσεις του είναι αρκετά καλές. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι πιο… σίγουρο. Τουλάχιστον για την ώρα. Μένει να δούμε αν η «βασίλισσα» θα κάνει το… μπαμ με αυτή την έκπληξη ή αν θα πάει για άλλο όνομα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button