FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα που αρέσει στον Χάβο!(pics+vids)

Χθές σας ενημερώσαμε πως ο Μάκης Χάβος σκέφτηκε τον Φάρλεϊ Ρόσα ως ιδανικό ποδοσφαιριστή για τα εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία. Το κασέ βέβαια του παίκτη είναι (αυτή τη στιγμή) απλησίαστο αλλά ποτέ μην λες ποτέ!

Μπορεί αυτή την στιγμή ο Φάρλεϊ Ρόσα να ζητάει 200χιλ € όμως αν μέχρι και τον Αύγουστο δεν έχει βρει ομάδα τότε η τιμή του θα «πέσει» αισθητά!

Τώρα, το LamiaSports όπως κάνει με κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία θα σας παρουσιάσει τον Φάρλεϊ Ρόσα…

Το who is who του Φάρλεϊ Βιέιρα Ρόσα

Ο Φάρλεϊ Ρόσα είναι γεννημένος στο Σάντο Αντόνιο ντο Γιασίντο της Βραζιλίας, είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,74μ. και η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κρουζέιρο ενώ το 2009 έφυγε από την πατρίδα του για την Ευρώπη και την Πορτογαλία.

Εκεί αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας… Δεν κατάφερε να «ανεβεί» ποτέ στην πρώτη ομάδα και το 2013 αποχωρεί ως ελεύθερος για την Ουκρανία και την Σεβαστοπόλ FK.

Στην ουκρανική ομάδα αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, πέτυχε 1 γκολ και μοίρασε άλλο 1.

Έπειτα, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μόντε Αζούλ, με την οποία παρόλο αυτά δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Έτσι, αποφάσισε να δοθεί δανεικός στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού. Με τα χρώματα του Απόλλωνα έδωσε 37 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 γκολ!

Στην Μόντε Αζούλ δεν επέστρεψε ποτέ, καθώς και την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός σε ομάδα της Κύπρου αλλά αυτή την φορά στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έπαιξε σε 14 παιχνίδια, δεν κατάφερε να σκοράρει και η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη ήταν στην Ελλάδα!

Εδώ ήρθε για λογαριασμό του Παναιτωλικού, με τον οποίο έπαιξε σε 57 παιχνίδια, έβαλε 11 γκολ, μοίρασε άλλα 9, διακρίθηκε σε πολλούς από τους αγώνες που έπαιξε ως ο καλύτερος και κέρδισε με τις εμφανίσεις του αυτές την μεταγραφή του στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Έτσι, τον Αύγουστο του 2018 ο Φάρλεϊ Ρόσα έφυγε από τη χώρα μας για να παίξει ποδόσφαιρο στην Αλ Ετιφάκ. Έδωσε μόλις 8 αγώνες και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Φάρλεϊ Ρόσα στα γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button