Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρίκαλα: Ο Πλεξίδας που δεν είπε ποτέ οτι αγοράζει, ο «Σαμ» και ο Καβακάς!

Η δήλωση Πλεξίδα που… παρερμηνεύτηκε, η επόμενη μέρα, ο Σαμολαδάς και οι επαφές του Καβακά που προορίζεται για νέος προπονητής!

Η δήλωση Πλεξίδα που… παρερμηνεύτηκε, η επόμενη μέρα, ο Σαμολαδάς και οι επαφές του Καβακά που προορίζεται για νέος προπονητής!

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν ασχολείται με τα Τρίκαλα. Ξεκάθαρο αυτό. Προ ημερών, μιλώντας σε Ρ/Σ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό του ΑΟΤ, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Δεν ειπώθηκε ποτέ, οτι θα κινηθεί για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ!

Αν, αποχωρήσει ο Αϊβάζογλου, τότε θα σκεφτεί μεζί με τους γαμπρούς του (ένας εξ αυτών ο αρχηγός του ΑΟΤ, Χρήστος Νιάρος), αν θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Η λέξη «αγορά» δεν ειπώθηκε ποτέ. Οπότε οι 300 χιλιάδες ευρώ που ζητάει ο σημερινός ιδιοκτήτης, συν τα χρέη που υπάρχουν από προσφυγές και θα επιβαρύνουν τον επόμενο, απλά δεν υπάρχουν.

Ο Πλεξίδας παίρνει την ομάδα, αν αποχωρήσει ο Αϊβάζογλου. Αυτό είναι ξεκάθαρο, οπότε φωτιά από τον… καπνό των δηλώσεων Πλεξίδα δεν υπάρχει. Απλά κάποιοι μετέφρασαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του.

Την ίδια ώρα ο Hλίας Αϊβάζογλου που σκέφτεται να αποχωρήσει, προχωράει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ο Νίκος Σαμολαδάς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο Τιμόθεος Καβακάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά και αμφότεροι έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα σε ποδοσφαιριστές, υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος.

That’s the true story. Σήμερα, 14 Ιουλίου. Το μέλλον ουδείς μπορεί να προβλέψει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button