Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Στήριγμα σε Ίντερ Τούρκου και Ιαπωνία!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες! Ταμείο και το χθεσινό σημείο και μάλιστα από το ημίχρονο και πλέον, ανεβαίνουμε αρκετά.

Άξιες και η Βίκινγκ και η Μπόντο/Γκλιμτ. Όπως άλλωστε και προχθές μας πλήρωσε η Αίγυπτος! Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος έχουμε φυλάξει ένα χτύπημα στο Κόπα Αμέρικα και ένα από Φινλανδία. Πάμε να το δούμε:

Ίντερ Τούρκου-Βάασα: 13Η αγωνιστική για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα Φινλανδίας των τελευταίων ετών. Η Ίντερ είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα της Φινλανδίας. Έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και φυσικά τις λιγότερες ήττες. Ηττήθηκε εντός μόνο από την Ιλβ, βέβαια αυτή η ήττα έφτανε να αναδείξει κάποιες αδυναμίες της, καθώς η Ιλβ είναι δεύτερη με έναν βαθμό πίσω της. Υποδέχεται την Βάασα σε έναν άσο που ανεβαίνει. Είναι καλύτερη ομάδα, εντός ΄΄σχεδόν΄΄ αήττητη και σκοράρει κατά μ.ο. 2 γκολ. Η Βάασα εκτός έδρας δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ και παρά την πολλή καλή προϊστορία της μέσα στην Ίντερ, όταν χάνει ηττάται με 2+ γκολ. Η Ίντερ ξεπέρασε τη μίνι κρίση και συνήλθε. Θα σκοράρει σίγουρα κι εντός μπορεί τα 2 γκολ. Όβερ 1.5 γκολ Ίντερ Τούρκου στο 1.70 (Stoiximan) με άξονα τον άσο και το όβερ.

Εκουαδόρ-Ιαπωνία: Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πολύ ενδιαφέροντος Κόπα Αμέρικα 2019 και πάμε στον 4ο όμιλο για να δούμε αν θα έχουμε ομάδα που θα προκριθεί ως καλύτερη 3η. Ως τώρα, δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα έχουμε Βενεζουέλα (σίγουρα) και Παραγουάη να περιμένει μη νίκη των Ιαπώνων. Αν η Ιαπωνία πάρει ισοπαλία με γκολ ή κερδίσει η Παραγουάη αποκλείεται. Και είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο με την μέχρι τώρα εικόνα της. Άξιζε τη νίκη με την Ουρουγουάη, που η διαιτησία τής τη στέρησε και με τη Χιλή ήταν άτυχη. Έχει ταχύτητα, είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει πλάνο και σκάει τον αντίπαλο. Ο Ισημερινός είναι μεν έμπειρη ομάδα αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έπεισε και δεν πείθει ούτε σήμερα. Η Ιαπωνία σκοράρει εύκολα. Και θα σκοράρει. Πάμε με την κάλυψη και τα γκολ. Χ2+ όβερ 1.5 (Stoiximan).

Συνοπτικά:

Ισημερινός – Ιαπωνία  2X & Over +1.5  (2.12  Stoiximan)

Ίντερ Τούρκου-Βάασα  Over 1.5 – Ίντερ Τούρκου  (1.70 Stoiximan)

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και όλα τα τελευταία νέα και πλήρη ενημέρωση γύρω από τις στοιχηματικές εταιρίες, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την σελίδα του Sportbet.gr.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button