FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπεχαράνο: «Περίμενα τηλέφωνο από τη Λαμία, δεν με πήραν ποτέ»

Μία εντελώς διαφορετική αφήγηση της ιστορίας του με τον ΠΑΣ Λαμία και την ανανέωση του συμβολαίου του έδωσε ο Βολιβιανός αμυντικός χαφ, Ντάνι Μπεχαράνο.

Στην αθλητική ιστοσελίδα «metrosport.gr» μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο Βολιβιανός χαφ, εκτός από το φετινό του πέρασμα από τον ΠΑΣ αλλά και το πρωτάθλημα που πέρασε, σχολίασε και το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό που υποστηρίζει ο ίδιος είναι πως αρχικά είχα διαφορά στο οικονομικό με τη Λαμία, έπειτα όμως αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για 2 χρόνια και περίμενε απλά ένα τηλέφωνο από τους διοικούντες της ομάδας.

Ένα τηλέφωνο όπου όπως λέει ο ίδιος δεν ήρθε ποτέ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Ντάνι καλησπέρα. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε από την αξιολόγηση της φετινής σου χρονιάς με Λαμία και Οριέντε νωρίτερα. Είσαι ευχαριστημένος;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την χρονιά μου με τη Λαμία, όταν ήρθα η ομάδα ήταν στη 14η θέση τελικά τερματίσαμε στην 7η ενώ φτάσαμε και στα ημιτελικά του Κυπελλου. Για την προσωπική μου απόδοση μπορώ να πω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Στην Οριέντε ήμουν καλά στην αρχή, μετά τραυματίστηκα και δεν πήγα όπως ακριβώς τα περίμενα».

-Πως αποφάσισες να μετακομίσεις τον χειμώνα στη Λαμία; Είσαι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές και τις εμφανίσεις σου;

«Πάντα θέλω να γυρίζω στην Ελλάδα, ο μάνατζερ μου μίλησε με καλά λόγια για την Λαμία, ήξερα τον κ.Χάβο που είχαμε συνεργαστεί στον Παναιτωλικό και ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση αυτή».

-O κ.Χάβος ήταν ένας λόγος που πήγες τον χειμώνα στη Λαμία. Σε πήρε τηλέφωνο να σου πει πως σε θέλει;

«Ο κ.Χάβος μίλησε με τον μάνατζερ μου και του είπε πως με θέλει στην ομάδα, ήταν καλή ευκαιρία να γυρίσω στην Ελλάδα».-Πως αποφάσισες να φύγεις από τον Παναιτωλικό και να πας στην πατρίδα σου μόνο για ένα εξάμηνο;

«Είχα μιλήσει με τον προηγούμενο πρόεδρο της Οριέντε, ήθελε να βοηθήσει την ομάδα γιατί ήταν σε δύσκολη κατάσταση και έψαχνε καλούς παίκτες. Εξαρχής είχα αποφασίσει πως θα μείνω έξι μήνες».-Πως νιώθεις που δεν είσαι στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Βολιβίας,; Είσαι συχνά στις κλήσεις και μάλιστα το 2015 είχε συμμετάσχεις σε 3 από τους 4 αγώνες που έδωσε η ομάδα σου στη διοργάνωση. Τι συνέβη και δεν είσαι εκεί;

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, θέλεις να είσαι και δεν μπορείς να είσαι πάντα, δεν ξέρω τι φταίει που δεν είμαι στο Κόπα Αμέρικα. Εγώ πάντα θέλω να προσφέρω στην χώρα μου».-Πως είδες τη φετινή Σούπερ Λιγκ; Είχε διαφορά από την περσινή χρονιά που έπαιξες με την φανέλα του Παναιτωλικού;

«Αυτή η Σούπερ Λιγκ που έρχεται θα είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες, θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια λόγω των πλέι οφ, όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, οι μεγάλες ομάδες έχουν περισσότερες ευκαιρίες. οι δύο προηγούμενες χρονιές ήταν σχεδόν ίδιες. Ηταν ενδιαφέρον γιατί άλλαξε ο πρωταθλητής, έγινε πιο ανταγωνιστικό, έτσι δείχνει η λίγκα πως αναπτύσσεται όταν αλλάζει συχνά ο πρωταθλητής».

«Αξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, γκολάρα ο Βιεϊρίνια»

-Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση;

«Ο ΠΑΟΚ προφανώς. είχε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, το άξιζε να είναι πρωταθλητής. Επαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, διατήρησε τον κορμό παικτών που είχε και πέρυσι και το γεγονός αυτό τον έκανε πρωταθλητή. Οι παίκτες έμαθαν να παίζουν μαζί, έκανε και καλές προσθήκες και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την διαφορά στα παιχνίδια-κλειδιά».

-Ξεχώρισες κάποιον ποδοσφαιριστή από τη Σούπερ Λιγκ;

«Ο Βάντερσον από την ομάδα μου τη Λαμία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ ποιοτικός. Από τις άλλες ομάδες ξεχώρισα τον Βιειρίνια. Οι δύο παίκτες αυτοί έκαναν την διαφορά στις ομάδες τους».

Το γκολ του Βιεϊρίνια στον αγώνα με τον Παναιτωλικό πως σου φάνηκε;

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το γκολ του Βιειρίνια, για τα κλάσματα που έχει να αποφασίσει, αυτός αποφάσισε έτσι και βγήκε και αυτή η γκολάρα».

«Φανταστικός παίκτης ο Μιχάι, ξεπερνάει τον εαυτό του»

-Ενας παλιός συμπαίκτης σου, ο Μιχάι, θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Τι γνώμη έχεις για εκείνον; Πιστεύεις πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας;

«Ο Ενέα ειναι φανταστικός παίκτης, παίζει πολύ καλά παρότι είνα μικρός. Στον ΠΑΟΚ θα βρίσκεται γύρω από παίκτες με εμπειρία και θα τον βοηθήσουν. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του, θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Μου αρέσει πολύ ως ποδοσφαιριστής, ακούει πολύ τις οδηγίες από παντού, του αρέσει να μαθαίνει κάθε μέρα. Του αρέσει να ξεπερνάει τον εαυτό του. Αυτό το βήμα σε μια μεγάλη ομάδα θα τον βοηθήσει λόγω χαρακτήρα».

-Τι είδους παίκτης είναι; Πως θα τον περιέγραφες;

«Είναι ένας… άπαικτος παίκτης, έχει καλή τεχνική, βγαίνει σωστά στις φάσεις, στήνεται καλά στο γήπεδο και αυτά είδε ο ΠΑΟΚ και τον απέκτησε».

«Περίμενα τηλέφωνο από τη Λαμία, δεν με πήραν ποτέ»

-Είσαι σχεδόν 4 χρόνια στην Ελλάδα. Σε λίγους μήνες θα γίνεις και μπαμπάς. Θα παίξει ρόλο αυτό το ευχάριστο γεγονός στην απόφασή για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα σου;

«Πλέον σκέφτομαι για τρεις, φυσικά και θα παίξει ρόλο η εγκυμοσύνη, η αρραβωνιαστικιά μου πρέπει να είναι κοντά στην οικογένειά της, σκέφτομαι το καλύτερο για το επόμενο μου βήμα. Ονειρο μου ειναι να παίξω στην Ισπανία. Αυτό που ζητάω από μια ομάδα, είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτήν να συμφωνούν στα πράγματα όπως τα έχουμε συζητήσει. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Θέλω τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα».

-Τι συνέβη με την Λαμία και δεν ανανέωσες το συμβόλαιό σου;

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε υπήρχαν διαφορές αλλά όχι για το οικονομικό κομμάτι. Μετά ξαναμιλήσαμε και δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε για 2 χρόνια, μου είπαν πως θα με πάρουν τηλέφωνο για να πάω να υπογράψω αλλά δεν με πήραν ποτέ».

-Εχεις συμφωνήσει με κάποια ομάδα ή έχεις προτάσεις;

«Ο μάνατζερ μου ψάχνει αυτό το θέμα, όταν είναι κάτι σίγουρο θα μου πει, δεν έχω συμφωνήσει ακόμη με καμία ομάδα».

-Είχες κάποια κρούση από μεγάλη ελληνική ομάδα;

«Οχι δεν είχα κάποια πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα. Εμένα ως ποδοσφαιριστή με ενδιαφέρει να υπάρχουν προτάσεις για να τις αξιολογήσω και όχι απλά υποθέσεις».

-Πως είδες την πρώην ομάδα σου, τον Παναιτωλικό, την χρονιά που πέρασε;

«Ο Παναιτωλικός έκανε μια καλή χρονιά, ο Δέλλας είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ηταν πολύ κοντά να μπει στην Ευρώπη, στο τέλος έχασε κάποια σημαντικά παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button