Άλλα αθλήματαΣτοίχημα

Στοίχημα: To ενδιαφέρον στην Φιλαδέλφεια!

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, σήμερα το Copa America και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 έχουν ρεπό καθώς ξεκινούν τα προημιτελικά και τα ημιτελικά σε λίγες μέρες. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με δυο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στοιχηματικά από το μπέιζμπολ και το πρωτάθλημα του MLB.

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ  PILLIES vs METS 02:05

Η Φιλαδέλφεια συνεχίζει την καλή της πορεία με στόχο τα playoffs. Βρίσκεται στην 7η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 39-36 και στα 10 τελευταία έχει ρεκόρ 2-8. Και οι Φιλαδέλφεια έχει μπει σε πορεία κάμψης και συντήρησης όπως οι περισσότερες ομάδες που είναι κοντά στα playoff.  Οι Μετς παλεύουν να βρουν ένα ρυθμό στο παιχνίδι τους στα 10 τελευταία τρέχουν ένα σερί 4-6 και δεν δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Βρίσκονται στην 12 θέση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 36-40. Ένα περίεργο παιχνίδι στο μούντ του Citizens Bank Park της Φιλαδέλφειας. Από την μια ένας πάρα πολύ έμπειρος πίτσερ για τους γηπεδούχους Φίλις με πολλά χρόνια εμπειρίας. Και απ την άλλη οι Μέτς ξεκινούν το παιχνίδι με έναν νεαρό και άπειρο πίτσερ.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ  ASTROS vs PIRATES 03:0

Οι Άστρος έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να χτίζουν σε στέρεες βάσεις και κάθε χρονιά να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι. Προσθέτουν ποιοτικούς παίχτες στο ροστερ χωρίς να αποδυναμώνονται. Οι Πάιρετς φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Η ομαδα έχει σοβαρές ελλείψεις σε όλες τις θέσεις και αποδυναμώνεται χωρίς να έρχονται στην ομαδα παίχτες που θα βοηθήσουν.  Και οι δυο ομάδες δεν πατάνε καλά στα τελευταία τους παιχνίδια. Οι Πάιρετς γιατί δεν μπορούν και οι Άστρος για να ξεκουραστούν και να δώσουν συμμετοχή και σε άλλους παίχτες. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button