FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χτύπησε την πόρτα» του Μανιάτη η Λαμία!

Διετές συμβόλαιο στον Γιάννη Μανιάτη πρόσφερε ο ΠΑΣ Λαμία.

Την πόρτα του Γιάνη Μανιάτη φέρεται πως χτύπησε η Λαμία για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, με τον μέσο του Πανιωνίου να λέει όχι σε μία αρκετά καλή πρόταση!

150.000 ευρώ το χρόνο, για δύο χρόνια, φέρεται να προσέφερε στον Γιάννη Μανιάτη η ομάδα της Λαμίας, με τον 32χρονο πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου να λέει όχι!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει με τιτίβισμά του το “24 Ευαγγέλιο“, συμπληρώνοντας πως η αρνητική απάντηση του έμπειρου μέσου έχει να κάνει με τις όχι και τόσο καλές σχέσεις της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό!

 

Ποιος είναι ο Βοιωτός Γιάννης Μανιάτης;

Ο Γιάννης Μανιάτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηνίοχου Λιβαδειάς και εν συνεχεία στον Αθλητικό Σύλλογο Αράχωβας (ΑΣΑΠαρνασσός, την περίοδο 2002-03.

Την επόμενη περίοδο (2003-04) ξεκίνησε στον Α.Ο. Θήβα και ακολούθως πήρε μετεγγραφή για τονΠανιώνιο. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 2 Φεβρουαρίου 2005 στον εντός έδρας αγώνα εναντίον του ΟΦΗ (2-1).

Την περίοδο 2004-05 είχε οκτώ συμμετοχές, αλλά από την επόμενη περίοδο καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα, ενώ υπήρξε και αρχηγός του.

Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Πανιώνιου, που με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν τερμάτισε δύο συνεχόμενες περιόδους στην πέμπτη θέση και αγωνίστηκε σε κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Ιντερτότο.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Πανιώνιο προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, στον οποίο και τελικά μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2011, έναντι 800.000 ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο έληγε τον Ιούνιο του 2013. Με τους Πειραιώτες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, το οποίο στη συνέχεια ανανεώθηκε ως το 2017.

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική Σταντάρ Λιέγης για έξι μήνες και με την ολοκλήρωση του δανεισμού επέστρεψε στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε τελικά ως ελεύθερος στις 3 Φεβρουαρίου 2017.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ατρόμητο Αθηνών, όπου υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας.

Τον Ιούνιο του 2017 υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την τουρκική Αλάνιασπορ.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2018, υπέγραψε στον Πανιώνιο, επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε ως επαγγελματίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button