Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές;

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Έ.Π.Σ Φθιώτιδας. Σε ένα μήνα (28 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβουλίου αλλά και προέδρου. 

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Έ.Π.Σ Φθιώτιδας. Σε ένα μήνα (28 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβουλίου αλλά και προέδρου.

Ακόμη και τώρα η κατάσταση είναι ρευστή αναφορικά με τα πρόσωπα τα οποία θα διεκδικήσουν τον προεδρικό θώκο ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτά δεν θα είναι άλλα από τον νυν πρόεδρο της Ένωσης Μιχάλη Κορδολέμη αλλά και τον τέως Κώστα Σακελλάρη.

Ο Μιχάλης Κορδολέμης

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πηγές, δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Μιχάλη Κορδολέμη ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στο 100% η υποψηφιότητα Σακελλάρη, παρότι άτομα που πρόσκεινται στον ίδιο δηλώνουν ότι θα τον στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές μιας και θα θέσει υποψηφιότητα. Όπως και να έχει η μη παρουσία του στις εκλογές θα αποτελέσει έκπληξη.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν…

Ο Κώστας Σακελλάρης

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως φέτος η διαδικασία θα είναι διαφορετική μιας και θα υπάρχουν 2 ψηφοδέλτια. Ένα στο οποίο θα ψηφίζονται οι υποψήφιοι πρόεδροι και ένα στο οποίο θα βρίσκονται συγκεντρωτικά όλα τα υποψήφια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όχι δηλαδή όπως προηγουμένως, ανά “παράταξη”. Με απλά λόγια όσοι προσέρχονται για να ψηφίζουν θα βάζουν έναν σταυρό για τον υποψήφιο πρόεδρο και 10 σταυρούς για τα υποψήφια μέλη ώστε να συμπληρωθεί το 11μελές διοικητικό συμβούλιο.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ στις 25 Ιουνίου αποφασίσθηκαν τα εξής:

1.  Η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Φ. για την ανάδειξη Προέδρου , Μελών Εκτελεστικής Επιτροπής και Μελών
Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 28/6/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στο Κέντρο <<ΤΕΜΠΕΛΗΣ>> στο Γοργοπόταμο σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα
του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
2.  Οι Υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ. οκτώ (8) πλήρεις ημέρες προ των εκλογών, δηλαδή μέχρι και την 19/6/2021.
3.  Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του υποψηφίου είναι τα εξής:
α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
  β) Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου, ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς που προβλέπονται από το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Φ. και το Νέο Αθλητικό Νόμο – Άρθρο 21 του
Ν.2725/1999- όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
γ) Βεβαίωση του Σωματείου που είναι μέλος ο Υποψήφιος.
4.  Οι αντιπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να καταθέσουν στην Ε.Π.Σ.Φ. , το αργότερο μία (1) ημέρα πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι την δωδεκάτη (12η) μεσημβρινή της 27/6/2021, την
εξουσιοδότηση του σωματείου τους σαν Τακτικού και Αναπληρωματικού Μέλους στην εκλογική διαδικασία. Οι αντιπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε μέλη του Δ.Σ. αυτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ.Φ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button