Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Άρωμα Λίβερπουλ στην Αθήνα»(pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρότυπο καμπ, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, Μαρκ Μόρις.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου στο Renti Arena, πήραν μέρος επιλεγμένοι τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 10 έως 18 ετών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από τον πολύπειρο Άγγλο προπονητή.

Ο Μάρκ Μόρις παράλληλα πραγματοποίησε και προπονητικό σεμινάριο με θεωρητικό και πρακτικό μέρος, για τους Έλληνες προπονητές που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την ικανοποίησή του από το επίπεδο, αλλά από τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα παιδιά, εξέφρασε ο Mark Morris.

«Ήταν μία πολύ όμορφη διοργάνωση κατά την διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να δουλέψω με ταλαντούχα παιδιά. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και θέλω να πιστεύω πως έζησαν μία μοναδική εμπειρία, όπως κι εγώ άλλωστε μαζί τους. Μετά το πέρας του καμπ αξιολόγησα τους Έλληνες τερματοφύλακες. Όπως είχα δηλώσει και πριν την άφιξή μου στην Ελλάδα, η Λίβερπουλ πάντα ψάχνει για παίκτες που να ταιριάζουν στο προφίλ της και είναι δουλειά μας να ανακαλύπτουμε ποδοσφαιριστές, που να έχουν περισσότερες ελπίδες εξέλιξης από τους παίκτες που ήδη έχουμε στο ρόστερ».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, από τον καθηγητή κ. Βαγγέλη Μπεκρή.

Η εκδήλωση ήταν μία ακόμη πρωτοβουλία της Agenda Sport Action.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button