ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τότε στον ΠΑΣ Λαμία… αλλά τώρα που; (φωτογραφίες)

Γυρίζουμε λίγο πίσω στο παρελθόν, πάμε στο 2017 και βλέπουμε το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία. Που αγωνίζονται σήμερα οι τότε ποδοσφαιριστές του;

Γυρίζουμε λίγο πίσω στο παρελθόν, πάμε στο 2017 και βλέπουμε το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία. Που αγωνίζονται σήμερα οι τότε ποδοσφαιριστές του;

Η σεζόν 2017-2018 βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague για πρώτη φορά στην ιστορία του! Η ομάδα διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν αρκετά καλά την μεγάλη κατηγορία.

Σε σχέση με τώρα βέβαια, το ρόστερ της «κυανόλευκης» ομάδας δεν έχει καμία σχέση με το τότε.

Που αγωνίζονται τώρα όμως εκείνοι οι ποδοσφαιριστές;;;

Το LamiaSports έψαξε και τους βρήκε έναν-έναν…

Τερματοφύλακες:

Νίκος Παπαδόπουλος

Ήρθε στη Λαμία ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο και πλέον παίζει για δεύτερη προς τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης!

Νίκος Μελίσσας

Αγωνίστηκε στη Λαμία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για δύο χρονιές και πλέον παίζει στον Παναιτωλικό!

Βαγγέλης Πίτκας

Έπαιξε στον ΠΑΣ από το 2016 έως το 2018. Ήταν αρχηγός της ομάδας και πλέον παίζει στον ΑΣ Ρόδος.

 

Αμυντικοί:

Χρήστος Κουκόλης

Ήρθε στη Λαμία από τον Αγροτικό Αστέρα για να παίξει για μία χρονιά. Πέρασε από τον Ηρακλή και πλέον παίζει στη Δόξα Δράμας.

Σελίμ Μπεν Τζεμιά

Ήρθε ως ελεύθερος από την βουλγαρική Vereya, έκατσε για σκάρτο έναν χρόνο και πλέον παίζει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και την Don Benito.

Βιτάλι Πριντέτα

Έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων και τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στη Λαμία. Έμεινε ελεύθερος και πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας για την Volyn Lutsk.

Ανέστης Αναστασιάδης

Ήρθε στη Λαμία τον Ιούλιο του 2016 για να αγωνιστεί για τρεις χρονιές. Έγινε αρχηγός της ομάδας και αναχώρησε το 2019 για τον ΑΟ Δαμάστας. Πλέον αγωνίζεται στον ΠΟ Ατσαλένιος.

Αθανάσιος Παντελιάδης

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε ως ελεύθερος από την Ομόνοια. Έκατσε έναν χρόνο και πλέον παίζει στην Ξάνθη.

Ιορδάνης Παπαργυρίου

Ήρθε το 2016 στη Λαμία από τον ΑΟ Τρικάλων. Έκατσε για τρία χρόνια και πλέον παίζει στη Δόξα Δράμας.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος

Έπαιξε στη Λαμία για δύο χρονιές δανεικός από την ΑΕΚ. Φόρεσε και το περιβραχιόνιο της ομάδας ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Ένωση.

Δημήτρης Κουτρομάνος

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε ως ελεύθερος από τον Παναιτωλικό για να αγωνιστεί για έναν χρόνο. Πλέον έχει επιστρέψει στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Μέσοι / Μεσοεπιθετικοί:

Σουλεϊμάν Όμο

Το 2016 φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία για δύο χρόνια και πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Νίκος Αναστασόπουλος

Από την ΑΕΛ ήρθε στη Λαμία για να κάτσει ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η ομάδα που αγωνίζεται πλέον είναι ο Πανσερραϊκός.

Ντέιβιντ Άντρονικ

Αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη χώρα μας και εκτός από τον ΠΑΣ Λαμία δόθηκε δανεικός και στον ΑΟ Τρικάλων. Ήρθε από Λιθουανία και πλέον παίζει στην Olimpia Grudziadz.

Μάρκο Μπλάζιτς

Το 2016 φτάνει στη Λαμία από την Καλλονή. Παίζει για τρία χρόνια, φοράει το περιβραχιόνιο και αποχωρεί το καλοκαίρι του 2019 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πλέον παίζει στη Σερβία για την Rad.

Ηλίας Τσέλιος

Ήρθε ως δανεικός από την ΑΕΚ για να μην παίξει σχεδόν ποτέ στη Λαμία. Αποχώρησε και πλέον αγωνίζεται στον Εργοτέλη από το 2019.

Νόε Ακόστα

Το 2017 αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ΠΑΣ Λαμία. Έπαιξε για έναν χρόνο και πλέον μετά από το πέρασμά του από την Ινδία είναι ελεύθερος.

Παναγιώτης Λινάρδος

Από τη Βέροια στον ΠΑΣ Λαμία. Έκατσε για έναν χρόνο και μετά από ένα πέρασμα από την Ινδονησία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι ελεύθερος.

Αλέξανδρος Καραγιάννης

Ήρθε στη Φθιώτιδα το 2015 για να αποχωρήσει το 2018. Επέστρεψε για να ξαναφύγει το 2020 για τη Βέροια όπου αγωνίζεται και σήμερα.

Πίτι Μεδίνα Λούνα

Ήρθε από την ΑΕ Λεμεσού το 2017. Έκανε δύο περάσματα από την ομάδα και κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο. Πλέον και μετά από το πέρασμά του από την Ινδία παραμένει ελεύθερος.

Κόστα Βιάνα Βάντερσον

Από το 2016 έως το 2018 φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Αποχώρησε για την Βουλγαρία και την Μπερόε ενώ πέρασε και από την Ιαπωνία. Πλέον είναι ελεύθερος.

Μιχάλης Φράγκος

Δύο περάσματα έκανε από την ομάδα της Λαμίας. Τόσο στη Β΄Εθνική όσο και στην SuperLeague 1. Πλέον αγωνίζεται στην ΠΑΕΕΚ της Κύπρου.

Αρμίτσε Ορτέγκα

Ήρθε από τον ΟΦΗ, έκατσε μόλις λίγες ημέρες και αποχώρησε! Πλέον αγωνίζεται στην Atletico Paso της Ισπανίας.

 

Επιθετικοί:

Πατρίκ Βουό

Ήρθε από τον ΟΦΗ ως πρώτος σκόρερ. Έκατσε για ένα εξάμηνο στον ΠΑΣ και πλέον είναι ελεύθερος μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εβγέν Μπούτνικ

Από τον Πλατανιά Χανίων ήρθε ο Ουκρανός σέντερ φορ. Έναν χρόνο έκατσε και αφού πέρασε από Εσθονία και Αρμενία πλέον φοράει τη φανέλα της Persita στην Ινδονησία.

Μακόλεϊ Κρισάντους

Από την Ρέους ήρθε στη Λαμία για να παίξει μόλις σε λίγα ματς. Έφυγε και μετά από αρκετές ομάδες πλέον παίζει στη Σαουδική Αραβία και την Hetten.

Αλεξάντερ Ντακόλ

Από τον ΑΟ Τρικάλων στη Λαμία, χωρίς να καταφέρει να παραμείνει για όσο περιμέναμε. Πλέον είναι ελεύθερος.

Νίκολα Άστσεριτς

Από την Βαλέτα της Μάλτας στη Λαμία και από αποχώρηση Mladost. Πλέον βγάζει το ψωμί του στη μακρινή Ινδονησία και την Persik Kediri.

Βαγγέλης Πατσαρούχας

Βγήκε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία. Αγωνίστηκε ελάχιστα στην πρώτη ομάδα και πλέον αγωνίζεται στον ΑΟ Πόρου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button