FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε ευχαριστούμε για όλα Μάρκο!(pics+vids)

Μετά από τρεις αγωνιστικές χρονιές μετά από αρκετά επικά ματς, μετά από απίστευτες γκολάρες, ο Μάρκο Μπλάζιτς αποχαιρετά τον ΠΑΣ Λαμία!

Τέλος από τον ΠΑΣ Λαμία θα αποτελέσει σύντομα ο Μάρκο Μπλάζιτς, όπως διαβάσατε χθες στο LamiaSports.

Το «LS» τώρα αποχαιρετά τον Μάρκο Μπλάζιτς μέσω ενός μικρού αφιερώματος!

Ο Μπλάζιτς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα αγωνιζόμενος στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Συνολικά με την ομάδα του Βελιγραδίου κατάφερε και έπαιξε 38 φορές, έβαλε 4 γκολ ενώ μοίρασε και άλλα 3.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στον Αστέρα, δόθηκε δανεικός και στις Ρουζομπέροκ και Τσουκαρίσκι, με τις οποίες είχε 11 συμμετοχές και 3 γκολ με την πρώτη και με την δεύτερη 16 συμμετοχές, 4γκολ και 1 ασίστ.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Φεύγει για πρώτη φορά από την Σερβία τον Αύγουστο του 2011. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Ρωσία και η ομάδα της Άμκαρ Περμ με την οποία είχε μία φουλ σεζόν 29 συμμετοχών και ενός γκολ.

foto: Srdjan Stevanovic

Την Ρωσία έπειτα υποδέχθηκε το Ουζμπεκιστάν και η Μπουνιοντκόρ, στην οποία όμως δεν κατάφερε να δείξει το αξίζει, έπαιξε μόλις 8 παιχνίδι και αναχώρησε για να βρει αλλού την τύχη του.

Αφού πέρασε λοιπόν από Ρωσία, Ουζμπεκιστάν ακολούθησε και το Καζακστάν και η Ατιράου. Στην χώρα των Καζάκων «ξεδίπλωσε» ξανά το ταλέντο του, ηγήθηκε της ομάδας που είχε υπογράψει συμβόλαιο και με 30 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 ασίστ έκανε μία εξαιρετική χρονιά.

Τον Ιούλιο του 2015 μένει ελεύθερος από την Ατιράου και επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ραντίτσκι Νις. Στη ομάδα από τη Νις έπαιξε 19 φορές μοίρασε ένα γκολ και τον Φεβρουάριο του 2016 φεύγει από τη Σερβία για να έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής, όταν αυτή ανέβηκε στην SuperLeague. Δεν κατάφερε να πείσει όμως τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή του, έπαιξε μόλις 9 ματς και για καλή μας τύχη έμεινε ελεύθερος.

Έμεινε ελεύθερος και τον Ιούλιο του 2019 του 2016, υπογράφει συμβόλαιο «καρδιάς» με τον ΠΑΣ Λαμία.

Από εκείνη την στιγμή, ηγήθηκε μίας προσπάθειας αρκετών χρόνων και πολλών καλώ και κακών στιγμών! Ο Μπλάζιτς ήταν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της κερκίδας, είχε κερδίσει και τους πιο δύσπιστους οπαδούς και ήταν και είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φορέσανε τη φανέλα της Λαμίας!

Με τα «κυανόλευκα» αγωνίστηκε σε 84 παχνίδια, πέτυχε 5 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 5!

Τον τελευταίο χρόνο, ο Μπλάζιτς ήταν ένας και από τους αρχηγούς της ομάδας παίρνοντας πάνω του αρκετές φορές το βάρος του συλλόγου!

Σε ευχαριστούμε για όλα Μάρκο!

Σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, ο Μάρκο περνάει αλλαγή και γνωρίζει την αποθέωση!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button