Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Η στιγμή της αλήθειας για την Κολομβία!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, πολύ μεγάλες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα σε πολλά μέτωπα. To Copa America ξεκίνησε ουσιαστικά εχθές με μια πραγματική Λατινοαμερικάνικη μάχη με την Παραγουάη να παραδίδεται στην Βραζιλία στα πέναλτι. Σήμερα υπάρχει το παιχνίδι της Αργεντινής με την Βενεζουέλα και της Κολομβίας με την Χιλή. Στο Africa Cup Of Nations υπάρχει μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και στην Ακτή Ελεφαντοστού και στο Women’s World Cup η αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην διοργανώτρια Γαλλία και την Παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις που θα ασχοληθούμε σήμερα πιο αναλυτικά.

COPA AFRICA : ΜΑΡΟΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 20:00

Το Μαρόκο κέρδισε στον πρώτο αγώνα την αδύναμη Ναμίμπια με αυτογκόλ στο 89΄. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και όπως και στα φιλικά έδειξε πολλές αδυναμίες κυρίως στην δημιουργία και στο σκοράρισμα. Η Ακτή πήρε την πρώτη νίκη και τους 3 βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Νότιο Αφρική. Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση των παιχτών της Ακτής και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκαν πολύ. Δύσκολη αναμέτρηση και αυτό γιατί καμιά ομαδα δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της ούτε στα φιλικά αλλά και ούτε στην 1η αγωνιστική. Και οι δυο θέλουν την νίκη με το Μαρόκο να το θέλει ίσως λίγο παραπάνω

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

WOMEN’S WORLD CUP : ΓΑΛΛΙΑ-ΗΠΑ 22:00

Oι οικοδέσποινες Γαλλίδες επικράτησαν στην παράταση με 2-1 της Βραζιλίας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την φάση των 16. Σήμερα αντιμετωπιζουν ένα από τα φαβορί για τον τελικό την ομαδα των Ηνωμένων Πολιτειών.  Οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2015 κάνουν και πάλι ένα εκπληκτικό τουρνουά μέχρι στιγμής με 3 νίκες στον όμιλο και την πρόκριση επί τις Ισπανίας στην φάση των 16. Και οι δυο ομάδες θα ήθελαν πιθανώς διαφορετικούς αντιπάλους, οι Γαλλίδες γιατί οι Αμερικάνες είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του Κόσμου. Και από την άλλη οι Αμερικάνες δεν ήθελαν την διοργανώτρια που θα έχει την βοήθεια του κόσμου. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA : ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 22:00

Η ομαδα της Βενεζουέλας μπορεί να θεωρήσει την παρουσία της πετυχημένη σε αυτό το τουρνουά. Οι παίχτες της Βενεζουέλας πήραν 2 ισοπαλίες μια με το Περού και μια με την Βραζιλία με 0-0 και έκαναν αυτό που έπρεπε στο τελευταίο παιχνίδι με την Βολιβία κερδίζοντας με 3-1. Η Αργεντινή έκανε αυτό που έπρεπε και τίποτα παραπάνω απέναντι στο Κατάρ την τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Πήρε την νίκη με 2-0 αλλά υπήρχαν αρκετά σημεία στο παιχνίδι που κινδύνεψε να δεχτεί τέρμα.  ο ότι στην Βενεζουέλα θεωρούν την παρουσία τους στο τουρνουά πετυχημένη αυτό τους κάνει αυτομάτως ποιο επικίνδυνους. Οι Αργεντινοί δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν τον ρόλο του φαβορί σε καμιά περίπτωση μέχρι στιγμής και σε καμιά περίπτωση δεν πείθουν. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA : ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ 02:00

Oι Κολομβιανοί πέρασαν με τρεις νίκες στον όμιλο με 2-0 επί τις Αργεντινής και δυο νίκες με 1-0 επί τις Παραγουάης και του Κατάρ. Η αλήθεια είναι ότι η πιο σχετικά εύκολη νίκη ήταν επί της Αργεντινής αφού Κατάρ και Παραγουάη την δυσκόλεψαν αρκετά. Οι Χιλιανοί δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ουρουγουάη στο 3ο παιχνίδι για τον όμιλο και ηττήθηκαν με 1-0. Αυτό τους φέρνει αντιμέτωπους σήμερα με ενα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την Κολομβία.  Πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο SAO PAULO ανάμεσα σε δυο πολύ μεγάλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Οι Κολομβιανοί έχουν μια γενιά παιχτών που δείχνουν ποιο έτοιμοι και ώριμοι από πότε για να φτάσουν ψηλά. Από την άλλη οι Χιλιανοί δείχνουν ακόμη διψασμένοι .

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button