Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε ο Γκουστάβο Μπλάνκο στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί την αναζήτησή για τον ιδανικό εξτρέμ, που θα πλασιώσει το ρόστερ του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά στο πρόσωπο του Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ μπορεί να έχει βρει τον επιθετικό που χρειάζεται.

Ο Αργεντίνος επιθετικός με ουκρανική καταγωγή ανήκει στη Σαχτάρ τη δεδομένη στιγμή, ενώ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Μάλαγα ως δανεικός. Ο ψηλός, ύψους 1.90, επιθετικός αρέσει στον Μιγκέλ Καρντόσο, που φαίνεται να τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Για αυτό, άλλωστε, η περίπτωσή του απασχολεί έντονα σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο Μπλάνκο Λέστσουκ, το όνομα του οποίου βεβαίως παραπέμπει στον άλλοτε αγαπημένο φορ της εξέδρας, Ίσμαελ Μπλάνκο, ήταν εκ των κορυφαίων στη Μάλαγα, με τον κόσμο να τον ψηφίζει κορυφαίο 4 φορές. Η ομάδα, πάντως, δείχνει αδυναμία να καταβάλει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν αγοράς και ίσως προκύπτει μια ευκαιρία για την Ένωση.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button