FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Καρυπίδης τελείωσε… και το κενό στην άμυνα «μεγαλώνει»!

Η αποχώρηση του Χρήστου Καρυπίδη από τον ΠΑΣ Λαμία… «μεγαλώνει» το κενό στην «κυανόλευκη» άμυνα.

Βρισκόμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, για τη νέα σεζόν…

Την Τετάρτη στις 3 Ιουλίου στις 20:00 στο ΔΑΚ της πόλης, η Λαμία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση ενόψεις της νέας σεζόν ενώ λίγες ημέρες μετά θα αποχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί ΔΕΝ θα δώσει το παρών ο Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο άρθρο, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει άμεσα χρέη υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Η αποχώρηση αυτή τώρα, φέρνει τον ΠΑΣ Λαμία σε μία κατάσταση όπου στο ρόστερ τώρα υπάρχει μόλις ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ και αυτός είναι ο Μάρκ Ασίγκμπα. Να σημειωθεί πως ο Ασίγκμπα είναι δεξιός μπακ, αλλά τον είδαμε να παίζει στο κέντρο της άμυνας την πρώτη χρονιά της Λαμίας στη SuperLeague.

Τώρα, ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο Ανέστης Αναστασιάδης και ο Βασίλης Πλιάτσικας δεν έχουν απαντήσει στις προτάσεις της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Αντέτζο εξετάζει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό (Ιταλία – Τουρκία), ενώ ο Πλιάτσικας του έχει προταθεί συμβόλαιο όμως το πρόβλημα είναι το οικονομικό και «φρενάρει» την ανανέωση.

Τέλος, ο Αναστασιάδης δεν έχει αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ αλλά και να ανανεώσει, προορίζεται για αναπληρωματικός.

Πλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία στρέφουν την προσοχή τους στην αναζήτηση των ιδανικών αμυντικών, που θα έρθουν και θα βοηθήσουν την ομάδα σε ένα ακόμη δύσκολο ταξίδι στη SuperLeague.

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button