ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λίλα: «Έχω δύο προτάσεις από Ελλάδα»

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του μίλησε ο διεθνής αμυντικός χαφ, Άντι Λίλα, τον οποίο να θυμήσουμε πως φέρεται να έχει στο στόχαστρό του ο ΠΑΣ Λαμία!

Για την πρόταση της Λαμίας, την έτερη ομάδα από την Ελλάδα που του έκανε κρούση αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω στα Τίρανα μίλησε, στην Αλβανική Panorama Sport, ο Άντι Λίλα.

Ο πρώην μέσος των Ιωαννίνων, βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ομάδας, με την Λαμία να είναι μία από αυτές που του έχουν κάνει πρόταση. Τι είπε για την πρόταση της ομάδας μας;

Διαβάστε αναλυτικά η συνέντευξή του:

Λίλα, αποχώρησες από τα Γιάννενα. Μετά από 7 και μισό χρόνια, γιατί φύγατε;

Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στα Γιάννενα, γιατί μεγάλωσα με την ομάδα. Το 2011, όταν ανέβηκε στην Superleague από τη Δεύτερη κατηγορία, εκείνη την εποχή έγινε μέλος της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε γράψει ιστορία, παίζοντας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ήταν ένας κύκλος που έφτασε στο τέλος. Έχοντας δει την πτωτική τάση της ομάδας μετά τον υποβιβασμό στην 2η κατηγορία, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα για την καριέρα μου να λήξουμε την συνεργασία μας.

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα;

Μόλις έμεινα ελεύθερος από τα Γιάννενα,έλαβα μια κλήση από μια ομάδα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ήταν η Λαμία και μετά  άλλη μία ομάδα, από Αθήνα, ένα μεγάλο όνομα, δεν μπορώ να σας πω ποια είναι, ήρθε σε επαφή μαζί μου. Η προσφορά της Λαμίας ήταν συγκεκριμένη.

Τι αποφάσισες;

Είχα μια εβδομάδα για να σκεφτώ τι θα κάνω. Πραγματικά δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είχα επίσης συνομιλίες με ομάδα της Αλβανία.

Ποια ομάδα;

Τα Τίρανα είναι μία από τις ομάδες με τις οποίες συζήτησα, γνωρίζοντας ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου . Ήταν λοιπόν ηθική υποχρέωση για μένα να μιλήσω με τον Πρόεδρο Halili. Εκτός του ότι είναι πρόεδρος του συλλόγου, είναι επίσης προσωπικός μου φίλος.

Μπορούν να ελπίζουν οι οπαδοί των Τιράνων ότι θα επιστρέψεις στην ομάδα;

(Γέλια …) Γιατί όχι; Ποτέ μην λες ποτέ και εκεί, σας είπα, είναι το σπίτι μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Απολύτως! Γιατί όχι, να μην είναι ευκαιρία. Ωστόσο, όπως  στην ομάδα των Τιράνων είναι επαγγελματίες, είμαι και εγώ επαγγελματίας παίκτης και θα δω όλες τις παραμέτρους.

Μπορούν τα Τίρανα να επηρεάσουν την απόφασή σας;

Επιμένετε σε αυτό και σας λέω ότι αν κλείσει θετικά τη συμφωνία με τα Τίρανα, θα δανειστώ μια φράση από Αμερικανούς προέδρους. Λένε: “Ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη.” Εγώ θα πω, “Ας κάνουμε τα μεγάλα Τίρανα.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button