ΑκαδημίεςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το Κύπελλο Ελλάδος Κ20 είναι γεγονός!

Πολλές αλλαγές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της SuperLeague Μηνάς Λυσάνδρου.

Είχε ακουστεί πως σκέφτονται στη SuperLeague να διοργανώσουν Κύπελλο Κ20, αλλά σήμερα στο πλάισιο της κλήρωσης ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής το έκανε επίσημο.

Άρα η ακαδημία Κ20 του ΠΑΣ Λαμία εκτός από τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα θα έχουν και το νέο Κύπελλο Ελλάδος!

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της SuperLeague Μηνάς Λυσάνδρου:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, αξιότιμοι προσκεκλημένοι. Σας καλωσορίζω στην κλήρωση. Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Προχωρήσαμε ομόφωνα στην αλλαγή της διοργάνωσης. Η θέσπιση του θεσμού των αγώνων κατάταξης αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Αυτή που θα μας κάνει να παρακολουθήσουμε τη νέα Σούπερ Λιγκ με μεγάλη αγωνία.

Από τη νέα σεζόν αλλάζουν και οι διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής. Από την αρχή είχε τεθεί ως στόχος μία νέα πραγματικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Στη δική μας νέα λογική το ποδόσφαιρο παίζεται από όλες τις ηλικίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Αποφασίσαμε και ήδη προχωράμε δράσεις που θα βάλουν τη Σούπερ Λιγκ στην καθημερινότητα όλων. Στόχος να οικοδομήσουμε μία πραγματικότητα που θα μετατρέψει τα σαββατοκύριακα σε αποκορύφωμα ολόκληρης της εβδομάδας. Αναβαθμίζουμε τα social media αλλά και το application.

Για πρώτη φορά σήμερα θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα. Αφού ελήφθη υπόψιν το συνολικό καλεντάρι καταρτίστηκε έγκαιρα από τη Λίγκα το πρόγραμμα από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική. Επειδή το 2019 συμπληρώνονται 60 χρόνια πρώτης εθνικής κατηγορίας. Η Σούπερ Λιγκ θα τιμήσει την ιστορία του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button