FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «ιταλοαναθρεμένος» Σέρβος για τη Λαμία!(pics+vid)

Το who is who του Ούρος Τσόσιτς!

Ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να έχει ως πρώτο στόχο του για τα μετόπισθεν τον Ούρος Τσόσιτς της ΑΕΚ και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Σέρβο διεθνή σέντερ μπακ.

Το τεράστιο κενό που έχει προκύψει στην άμυνα του ΠΑΣ Λαμία, μετά τις αποχωρήσεις σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας έχει φέρει την «κυανόλευκη» ομάδα στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την στελέχωση του ρόστερ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα και μάλιστα πρώτος-πρώτος είναι ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν έχει στα πλάνα του τον Τσόσιτς, με την ΠΑΕ να μην θέλει αν τον αφήσει ελεύθερο και μοναδική επιλογή είναι ο δανεισμός.

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος «κυνηγάει» την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, η οποία αναμφίβολλα πρόκειται για μία εξαρειτική επιλογή.

Πόσο εξαιρετική είναι; Θα σας το απαντήσει το LamiaSports αυτό μέσα από το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει για τον ποδοσφαιριστή!

Το who is who του Ούρος Τσόσιτς!

Ο Ούρος Τσόσιτς έχει γεννηθεί στις 24 Οκτωβρίου του 1992 στο Βελιγράδι της Σερβίας, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Τσόσιτς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19.

Το 2009 ο Σέρβος αποχώρησε απο την χώρα του για να παίξει μπάλα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2. Εκεί δεν κατάφερε να πείσει τους προπονητές του και επέστρεψε στη Σερβία για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα με τη μορφή δανεισμού.

Τη σεζόν 2012-2013 ο σέντερ μπακ από το Βελιγράδι συμπλήρωσε 21 συμμετοχές με την ομάδα του, ενώ πέτυχε και 1 γκολ και 1 ασίστ.

Στην ΤΣΣΚΑ δεν επέστρεψε ποτέ ουσιαστικά καθώς και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική ομάδα Πεσκάρα!

WCENTER 0AQUADDNZZ – pescara calcio – fotomax – a cosic

Οι Ιταλοί αφού κράτησαν τον Τσόσιτς για μία χρονιά ως δανεικό, αποφάσισαν να τον αγοράσουν δίνοντας 880χιλ€.

(Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Με την Πεσκάρα ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας το όνομά του γνωστό στην γειτονική Ιταλία.

Ενώ ανήκε στο ρόστερ της Πεσκάρα, έπαιξε μπάλα και για την Φροζινόνε, έχοντας 11 παιχνίδια στα πόδια του…

Όταν αποχώρησε από την Πεσκάρα, ο Τσόσιτς παρέμεινε στην Ιταλία καθώς πήρε μεταγραφή στην Έμπολι.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Στην τρίτη ιταλική ομάδα που αγωνίστηκε ο Σέρβος έπαιξε σε 25 ματς και μέσα από τις εμφανίσεις του κέρδισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, το 2017 με την ελληνική ομάδα να δίνει 500χιλ. €.

Photo Credits: Intime

Με την Ένωση, έζησε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του, μιας και αγωνίστηκε σε 48 παχνίδια συνολικά, έπαιξε στους ομίλους του Champions League ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ!

Τέλος, ο Τσόσιτς έχει αγωνιστεί και με τα χρώματ της Εθνικής Σερβίας Κ19 (5 συμμετοχές – 2 γκολ) και την ομάδα Κ21 (10 συμμετοχές).

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Τσόσιτς:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button