Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Μισελέν της ΑΕΚ από την Μπορντό»

Μένει στη Γαλλία ο δεξιός μπακ Κλεμάν Μισελέν... #stoiximan_slgr #aekfc #transfernews #Michelen #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Κλεμάν Μισελέν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στην Μπορντό και στη Γαλλία τονίζουν πως η οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν θα ενεργοποιηθεί.

Η Μπορντό διεκδικεί τη φετινή σεζόν την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία, με τον Μισελέν να μετράει 20 συμμετοχές. Ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους «Γιρονδίνους» και τα γαλλικά ρεπορτάζ σημειώνουν ότι η οψιόν του αναμένεται να ενεργοποιηθεί στο τέλος της σεζόν αυτόματα έχοντας πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές.

Μένει να φανεί το ποσό που θα βάλει η ΑΕΚ στα ταμεία της, κάτι που εξαρτάται από το αν η Μπορντό θα καταφέρει να πάρει την άνοδο. Σε κάθε περίπτωση η Ένωση πρόκειται να βάλει στα ταμεία της χρήματα από τον δανεισμό του Μισελέν στην Μπορντό, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του δανεισμού του Στράτου Σβάρνα στην πολωνική Ράκοβ, η οποία πρόκειται να καταβάλει το ποσό των 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ για την αγορά του Έλληνα στόπερ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button