Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΤοπικά Σπορ

Στοίχημα: Αμφίρροπες οι πρώτες αναμετρήσεις!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα σήμερα αρχίζει και σοβαρεύει η προκριματική φάση στο Europa League με αρκετές γνώστες και ποιοτικές ομάδες να ρίχνονται στην μάχη. Τα οικονομικά οφέλη από την πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Europa League είναι πολλά και όλες οι ομάδες πέρα από το πρεστίζ κυνηγάνε και τα χρήματα. Ξεχωρίσαμε τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ 21:45

Οι Γάλλοι μετά από μια πολύ δυνατή χρονιά κατάφεραν και πήραν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχουμε ιδιαίτερα δείγματα γραφής για την Γαλλική ομάδα πέρα από τις τρεις νίκες σε τρία φιλικά με Τουλουζ, Σταντάρ Λιέγης και Ζυρίχη. Οι Ισραηλινοί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μούρα  στην προηγούμενη προκριματική φάση με συνολικό σκορ 2-5. Οι Γάλλοι είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και έχουν σίγουρα το προβάδισμα μέσα στην έδρα τους. Με την λογική ότι θα θελήσουν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι θα πάμε με το ειδικό 1Χ & over 2.5 goal με απόδοση 1.90.

Διαβαστε περισσοτερες στοιχηματικες προτασεις στο us-sportsbet.com

ΓΑΝΔΗ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 21:30

Το πρωτάθημα στο Βέλγιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά η Γάνδη έχει δώσει αρκετά φιλικά από την αρχή της προετοιμασίας. Έδωσε 7 παιχνίδια και πήρε 5 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα, σκόραρε σε όλα με απολογισμό τερμάτων 20-4. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται ήδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είναι πρώτοι στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς σε δυο αγώνες με απολογισμό τερμάτων 6-0. Δεν υπάρχει καθαρή εικόνα για την κατάσταση της Γάνδης και τα φιλικά δεν είναι παιχνίδια για σαφή συμπεράσματα. Η Βιτορούλ απ την άλλη έχει δείξει αρκετά επιθετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με καλή κυκλοφορία και αρκετές φάσεις στα δυο επίσημα παιχνίδια της. Θα πάμε με το g/g με απόδοση 1.85.

Διαβαστε περισσοτερες στοιχηματικες προτασεις στο us-sportsbet.com

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑ-ΟΣΙΓΙΕΚ 20:30

Οι Βούλγαροι αν και ένα από τα φαβορί του νέου πρωταθλήματος δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν τον περσινό τους ρυθμό. Βρίσκονται στην 11η θέση με 1 βαθμό μετά από 2 αγώνες αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και είναι εμφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ξεκάθαρα χρόνο. Οι Κροάτες της Όσιγιεκ βρίσκονται μετά την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κροατίας στις πρώτες θέσεις μετά την νίκη στην πρώτη αγωνιστική επί της Σλάβεν Μπέλουπο με 2-0. Δύσκολο παιχνίδι καμιά από τις δυο ομάδες δεν είναι ουσιαστικά έτοιμη και ανάμεσα στο undrer και το over θα επιλέξουμε το 2-3 goal με απόδοση 2.00

Διαβαστε περισσοτερες στοιχηματικες προτασεις στο us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button