Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Γκέλα» για την Μπάρτσα!(vids)

Στο 1-1 κόλλησαν οι Καταλανοί μέσα στην έδρα της προτελευταίας, Λας Πάλμας.

LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1

Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Γκέλα από το πυθενά κι εκεί που δεν το περίμενες κανείς για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε  έμεινε στο 1-1 στην έδρα της προτελευταίας Λας Πάλμας και πλέον η Ατλέτικο απέχει πέντε βαθμούς και πάει στο «Καμπ Νου» την Κυριακή με άγριες διαθέσεις.

Στο 11ο λεπτό ο Τσιτσιθόλα πραγματοποίησε μαγική επέμβαση σε σουτ του Μέσι, ενώ στο 12’ και ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε σουτ του Χαλίλοβιτς ενώ στο 17’ ο Αγιρεγαράι σε κενό τέρμα, έστειλε άουτ την μπάλα με προβολή. Και στο 20ο λεπτό ο Μέσι με φοβερή εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 0-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τσιτσιθόλα έπιασε με τα χέρια την μπάλα εκτός περιοχής αλλά ο ρέφερι δεν τον απέβαλλε.

Η Λας Πάλμας κέρδισε πέναλτι στο 48ο λεπτό και ο Καγιέρι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-1, ενώ στο 58’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά έχασε το κοντρόλ. Το 60’ Αγιρεγαράι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Τσιτσιθόλα έσωσε, ενώ στο 63’ το βολέ του Σουάρες έφυγε λίγο άουτ. Στο 83’ ο Τάνα έφυγε στην κόντρα αλλά δεν τελείωσε τη φάση κι έκανε λάθος πάσα, ενώ στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Τσιτσιθόλα, Καστεγιάνο (76’ Μίτσελ), Αγιρεγαράι, Ναβάρο, Γκάλβεθ, Χαλίλοβιτς, Σαμπέριο (86’ Νταβίντ Γκαρσία), Βιθέντε Γκόμεθ (70’ Ακουϊλάνι), Ετεμπό, Τάνα, Καγιέρι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Βερμάελεν, Βιδάλ (57’ Κουτίνιο), Ντιν, Ουμτιτί, Ινιέστα (76’ Ντεμπελέ), Παουλίνιο (63’ Ράκιτιτς), Μπούσκετς, Σέρχι Ρομπέρτο, Σουάρες, Μέσι.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-0

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Μπέτις και Σοσιεδάδ.

Στο 12ο λεπτό το συρτό σουτ του Κανάλες πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 23’ ο Μογιά είπε όχι σε σουτ του Ρουίθ. Στο 38’ ο Μογιά απέκρουσε σουτ του Τέγιο και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γιορέντε, έξυσε το δοκάρι της Μπέτις ενώ στο 49’ ο Μογιά έδιωξε εντυπωσιακά το νέο σουτ του Τέγιο.

Στο 50’ ο Φίρπο από το πέναλτι σούταρε  ελάχιστα άουτ, ενώ στο 54’ και στο 59’ ο Τέγιο έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες. Στο 69’ ο Μπάρτρα έκοψε σωτήρια τον Χουάνμι, αλλά στο 78’ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 80’ το σουτ του Οντριοθόλα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 84’ ο Αδάν έκανε κακή έξοδο αλλά ο Οϊαρθάμπαλ δεν βρήκε στόχο.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Μαντί, Ντουρμίσι, Μπάρτρα, Φίρπο, Γκαρσία, Μπουντεμπούζ (68’ Χοακίν), Λεόν (68’ Κάστρο), Τέγιο (83’ Καμαράσα), Γκερέρο, Ρουίθ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μογιά, Μορένο, Ντε Λα Μπέγια, Οντριοθόλα, Κανάλες, Γιορέντε, Θουρουτούθα (66’ Γουρίδι), Ιγιαραμένδι, Θουμπελδία, Χουάνμι, Οϊαρθάμπαλ (90+2’ Μπαουτίστα)

https://youtu.be/P-fY6Oh8Kuk

https://youtu.be/ThJ-9HPPPig

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button