Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Ενές Καντέρ το επανέλαβε: «Όταν φύγω από το ΝΒΑ, θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Πριν από λίγες ώρες ο Τούρκος σέντερ των Μπλέιζερς τιμήθηκε στο Μανχάταν από την AHEPA και μίλησε για Ελλάδα και Παναθηναϊκό

Πριν από λίγες ώρες ο Τούρκος σέντερ των Μπλέιζερς τιμήθηκε στο Μανχάταν από την AHEPA και μίλησε για Ελλάδα και Παναθηναϊκό

Είναι γνωστή η αγάπη του Ενές Καντέρ για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Είναι γνωστή επίσης η τρέλα του για τον Παναθηναϊκό. Τι, όμως, κι αν είναι ήδη ευρέως γνωστά όλα αυτά; Τα επανέλαβε ο Τούρκος σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πριν από μερικές ώρες, όταν και τιμήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης από την AHEPA, την ομογενειακή οργάνωση, που είναι αφοσιωμένη στο να προάγει ελληνικά θέματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Καντέρ παρέλαβε το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της AHEPA από τον Υπατο πρόεδρο αυτής, Γιώργο Χωριάτη, και τον δικηγόρο κα υπεύθυνο αθλητισμού της AHEPA, Γρηγόρη Στάμο, και μίλησε για μία ακόμη φορά με θερμά λόγια για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Υποσχέθηκε δε μεγαλύτερη επαφή με την Ελλάδα και την Ελληνοαμερικανική κοινότητα: «Ως λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα» είπε πολλές φορές ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για τον λόγο ότι η ομάδα του παίζει σε λίγες ώρες στο Μπρούκλιν κόντρα στους Νετς.

Για τον Παναθηναϊκό ο Καντέρ, μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» και στον δημοσιογράφο, Χριστόδουλο Αθανασάτο, είχε να πει ότι «εγώ και ο αδερφός μου από μικροί βλέπαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παίζει εκεί και ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Μάριο Χεζόνια, και είναι σίγουρο πως όταν η καριέρα μου στο ΝΒΑ θα τελειώσει, θα συζητήσω για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button