FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και για Μπαργκάν η Λαμία!

Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει ο ΠΑΣ Λαμία, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει ο ΠΑΣ Λαμία, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Μετά το δημοσίευμα όπου έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του ΠΑΣ Λαμία με τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Ανάκογλου, ήρθε ένα ακόμη αυτή τη φορά από το LamiaNOW να αποκαλύψει πως η «κυανόλευκη» ομάδα είναι κοντά στο να «κλείσει» και τον Κενάν Μπαργκάν.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Τρέχουν οι εξελίξεις προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του ο ΠΑΣ Λαμία ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaNOW οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Ανάκογλου και τον Κενάν Μπαργκάν και οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι δύο παίκτες είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία.

Δημήτρης Ανάκογλου είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και ως αμυντικός χαφ και τα τελευταία χρόνια, από το 2016 ως και σήμερα έπαιζε στον Άρη. Όσον αφορά τον Κενάν Μπαργκάν που είχε ξανακουστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία είναι 31ετών αγωνίζεται ως φορ και τελευταία έπαιζε στην Λάρισα.

Μένει να δούμε αν οι δύο περιπτώσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα υπογράψουν στους “κυανόλευκους” ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μιας και όπως είναι γνωστό αν δεν πέσουν οι υπογραφές καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη όσο και αν έχει προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button