ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Ανάκογλου… και ο ποδοσφαιρικός του «γολγοθάς»!(pics)

Μπορεί η τύχη να του έχει γυρίσει την πλάτη αρκετές φορές παρόλο αυτά ο Ανάκογλου βρίσκει τρόπο και σηκώνεται!

Μπορεί η τύχη να του έχει γυρίσει την πλάτη αρκετές φορές παρόλο αυτά ο Ανάκογλου βρίσκει τρόπο και σηκώνεται!

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε δικό του σήμερα το πρωί τον Δημήτρη Ανάκογλου, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ανέβει τον δικό του «γολγοθά».

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι από σήμερα ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ανάκογλου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του LamiaSports για τον Ανάκογλου, συμμετοχές, γκολ, ασίστς και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Αυτό που δεν αναφέραμε βέβαια στο αφιέρωμά μας, είναι ο γολγοθάς που ανέβηκε ο Ανάκογλου στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ως γνωστόν ο ποδοσφαιριστής από τις Σέρρες πέρασε δύο δύσκολους και σημαντικούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν καιρό εκτός γηπέδων.

Η πρώτη γνωριμία με το χειρουργείο!

Ο πρώτος ήρθε όταν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήταν το 2013 όταν η Ένωση έπαιζε αγώνα με τη Ραφήνα και ο Ανάκογλου αποχωρούσε από το γήπεδο τραυματίας.

Η διάγνωση έδειξε εξάρθρημα ακρωμιοκλειδικής συνδέσμωσης και την επόμενη ημέρα το πρωί μπήκε στο χειρουργείο όπου με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον κ. Λάκη Νικολάου.

Η επιστροφή του Ανάκογλου δεν άργησε πολύ, παρά τις αρχικές ανησυχίες πως θα μείνει εκτός για 4 μήνες! Να σημειώσουμε εδώ, πως ανάλογο τραυματισμό είχε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μιχάλη Κασάπης.

Η δεύτερη εισαγωγή… και η πιο δύσκολη!

Και πάμε στον Απρίλιο του 2017 όπου σε μία προπόνηση του Άρη, ο Δημήτρης Ανάκογλου χτυπά με τον τραυματισμό να είναι αρκετά σοβαρός!

Ρήξη πρόσθιου χιαστού έδειξε η διάγνωση και το χειρουργείο ήταν μονόδρομος…

Ο τραυματισμός εκείνος, είχε έρθει αμέσως μετά την ανάρρωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή από ένα σπάσιμο που είχε στο δάχτυλο!

Από τον πρώτο τραυματισμό έμεινε εκτός περίπου 6 μήνες, αλλά από τον δεύτερο (ναι υπήρχε και δεύτερος) έκατσε εκτός για 10 μήνες!

Αφού είχε ξεπεράσει τον πρώτο του τραυματισμό στο γόνατο, το 2017, ο Ανάκογλου έκανε μερικά παράπονα στις προπονήσεις του Άρη πως νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο που εγχειρίστηκε τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Σεπτέμβριο μετά από υποτροπή.

Οι ενοχλήσεις έγιναν εντονότερες, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» να αποφασίσει πως χρειάζεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους πέντε μήνες συν τον χρόνο που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση!

Όλοι αυτοί οι τραυματισμοί έχουν κρατήσει μέσα στο «κλουβί» ένα πραγματικό θηρίο. Έναν ποδοσφαιριστή που θέλει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του έχουν εμφανιστεί και ο οποίος πλέον θα φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και ελπίζουμε όλοι μας να καταφέρει να βρει τη δική του Ιθάκη στην ομάδα μας!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button