ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μπερτόλιο, η Ορντάμπασι, η Λαμία και τα 300χιλ€!

ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα... μοιάζει αδύνατο το να συνεχίσει στον ΠΑΣ Λαμία ο Φακούντο Μπερτόλιο!

ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα… μοιάζει αδύνατο το να συνεχίσει στον ΠΑΣ Λαμία ο Φακούντο Μπερτόλιο!

Πολύ δύσκολο φαντάζει το γεγονός να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία, ο Φακούντο Μπερτόλιο, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τα ποσά που ζητά ο Αργεντίνος.

Betατζής

Το ποσό των 300.000(!) ευρώ φαίνεται πως είναι η αφετηρία των συζητήσεων για όποιον επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Φακούντο Μπερτόλιο. Μπορεί στη Λαμία να αμοιβόταν με περίπου 100.000 ευρώ, ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα του to10.gr, αυτά δεν ήταν τα μοναδικά χρήματα που λάμβανε…

Τι εννοούμε; Ότι ο Αργεντινός την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν πληρωνόταν μόνο από την Λαμία αλλά και από την πρώην του ομάδα την Ορνταμπασί!

Ο Μπερτόλιο είχε συμβόλαιο σε ισχύ με τους Καζάκους, οι οποίοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου. Για να φύγει ο Αργεντινός από το Καζακστάν πληρώθηκε το μισό του συμβόλαιο, ένα ποσό δηλαδή που ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ! Αν σε αυτά προσθέσετε και τις 100.000 της Λαμίας θα βγάλετε το σύνολο.

Ήδη έχει προσφορές που ξεπερνούν τις 150.000 από το εξωτερικό και έχει ρίξει πόρτα περιμένοντας μία πρόταση που να πλησιάζει στα θέλω του. Στο παιχνίδι πάντως έχουν μπει δυνατά ομάδες από την Κύπρο και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεσή του…

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close