ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία… με τα «μάτια» του Football Manager 2019!(pics)

Μία από τις αγαπημένες σας στήλες στο LamiaSports, επέστρεψε και σας παρουσιάζει τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσω του Football Manager!

Μία από τις πιο αγαπημένες σας στήλες στο LamiaSports, επέστρεψε και σας παρουσιάζει τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσω του Football Manager!

Πέντε μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports όπως πραγματοποιηεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο, θα σας παρουσιάσει τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών μέσω του προσομοιωτή προπονητικής, Football Manager 2019.

Ας ξεκινήσουμε…

Κώστας Θεοδωρόπουλος

Ξεκινάμε με έναν από τους τερματοφύλακες που απόκτήθηκαν από τον ΠΑΣ και είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Όπως βλέπετε και στην καρτέλα του πιο κάτω, στα χαρακτηριστικά του βλέπουμε πως ξεχωρίζει το 14  στην έκταση άλματος και στα αντανακλαστικά, ενώ έχει 13 στο μπλοκάρισμα και στην τάση για γροθιές.

Το μήκος του βολέ του είναι στο 12, όπως και η χαμηλή του έξοδος!

Όσο αφορά τα ψυχικά του χαρακτηριστικά έχουμε ένα 13 στην αποφασιστικότητα, ενώ 12 έχει στη γενναιότητα και στην επιθετικότητα.

Στα σωματικά του προσόντα αυτό που ξεχωρίζει είναι η έκταση άλματος όπου έχει 16 και η φυσική αντοχή στο 12!

 

Μάρκος Βελλίδης:

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη τερματοφύλακα και αυτός είναι ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αρκετά καλά χαρακτηριστικά στα προηγούμενα δύο FM, αλλά και τώρα δεν πάει πίσω.

Όπως βλέπετε στην καρτέλα πιο κάτω, ο Βελλίδης έχει 14 στην τάση για γροθιές ενώ έχει 12 στα αντανακλαστικά, στο μήκος του βολέ, στο μπλοκάρισμα και στην χαμηλή έξοδο.

Στα ψυχικά του χαρακτηριστικά έχουμε ένα 15 στην αποφασιστικότητα, 13 στη γενναιότητα και την ομαδικότητα αλλά και 12 στην επιθετικότητα, στην κρίση, στη συγκέντρωση και στην τοποθέτηση.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα του, ο Βελλίδης έχει ένα 13 στη δύναμη, στην ευκινησία και στην φυσική αντοχή ενώ 12 έχει στην έκταση άλματος και στην ισορροπία.

 

Ροτζέριο Τουράμ:

Και πάμε τώρα στον μοναδικό σέντερ φορ που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία, τον Ροτζέριο Τουράμ.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ είναι μία από τις περιπτώσεις που αδικείται από το FM, καθώς έχει χαμηλά στατιστικά ενώ εμφανώς καλύτερος στην πραγματικότητα.

Παρόλο αυτά, όπως βλέπετε και πιο κάτω αυτό που ξεχωρίζει στον Τουράμ από τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα δύο 12αρια στις εκτελέσεις πέναλτι και στις κεφαλιές, ενώ στα τελειώματα (παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν επιθετικό) έχει μόλις 10!

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά, έχει ένα 15 στην αποφασιστικότητα, ένα 14 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και δύο 13αρια στο φυσικό ταλέντο και στην εργατικότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα βλέπουμε πως έχει εξαιρετικά νούμερα! 12 στη φυσική αντοχή, 13 στην έκταση άλματος και στην ευκινησία, 14 στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ισορροπία και 15 στη δύναμη και στην ταχύτητα!

Οι θέσεις που αγωνίζεται και τα χαρακτηριστικά του σε κάθε μία από αυτές!

 

Δημήτρης Ανάκογλου:

Επόμενος της λίστας μας είναι ο μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Ανάκογλου.

Τη σεζόν που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ο Ανάκογλου είχε τρομακτικά καλά στατιστικά στο FM και ήταν ένα πραγματικό «κελεπούρι».

Τώρα, όπως βλέπετε και πιο κάτω τα στατιστικά του έχουν πέσει λίγο αλλά και πάλι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Ο Σερραίος μέσος έχει ένα 14 στην τεχνική κατάρτιση, τρία 13αρια στη ντρίμπλα, στις πάσες και στην πρώτη επαφή ενώ 12 έχει στις εκτελέσεις κόρνερ και φαουλ, στα μακρινά σουτ και στις σέντρες.

Τα ψυχικά του χαρακτηριστικά είναι εξίσου καλά! Έχει 13 στη δημιουργικότητα, στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και στην ομαδικότητα ενώ από τα άλλα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν το 12 στην αντίληψη, στην ηγετική ικανότητα και στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, τα σωματικά του προσόντα είναι αυτά που τον κρατάνε χαμηλά καθώς έχει μόλις ένα 14 στην ευκινησία, ένα 12 στην επιτάχυνση και ένα 11 στην ταχύτητα.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από 2 θέσεις όπως μπορείτε να δείτε:

 

Αλέξανδρος Καραγιάννης

Και ολοκληρώνουμε το review μας, με τον γνωστό από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΣ Λαμία, Αλέξανδρο Καραγιάννη.

Ο Καραγιάννης έχει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως υστερεί αρκετά στα σωματικά προσόντα.

Πιο αναλυτικά, έχει 13 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσει πέναλτι και φάουλ, στη ντρίμπλα, στη σέντρα και στην τεχνική κατάρτιση.

Το 13 στην αποφασιστικότητα και τα δύο 12αρια στην επιθετικότητα και στην εργατικότητα είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τα ψυχικά προσόντα του.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα βλέπουμε ένα 14 στην ευκινησία, 13 στην επιτάχυνση και 12 στην ταχύτητα.

Και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από 2 θέσεις, όπως βλέπετε και πιο κάτω!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button